istanbul manzara

1 Mayısta Terbiyesiz Patrondan İşçiye Dayak.!
2285 okunma

1 Mayısta Terbiyesiz Patrondan İşçiye Dayak.!

ABONE OL
2 Mayıs 2017 09:32
1 Mayısta Terbiyesiz Patrondan İşçiye Dayak.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 “1 Mayıs İşçi Bayramı”nda ailesiyle güzel bir yemek yiyebilmek için eski patronundan 500 TL’lik alacağını isteyen Süleyman Yolum isimli işçi, patronu tarafından darp edildi. Patron işçisini boğazından tutup yere fırlattı

Ahmet İLKTAÇ

“1 Mayıs İşçi Bayramı” dolayısıyla ailesiyle güzel bir gün geçirmek isteyen 55 yaşındaki Süleyman Yolum, maaş alacağını tahsil etmek istediği eski patronu tarafından darp edildi.

Gazimağusa’da yaşanan olayda eski patron A.K.’nin, daha önceden yanında çalıştığı ve alacağını istemek için iş yerine giden Yolum’la tartıştığı ve boğazından itip yere düşürdüğü öne sürüldü.

54 yaşındaki A.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Süleyman Yolum isimli işçi yaşanan olayın ardından, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne gitti ve sağ dirseğine iki dikiş atıldı. Yolum, daha sonra polise giderek konu hakkında bilgi verdi, şikayette bulundu. Polisin olayla ilgili yasal işlem başlattığı açıklandı.

Yolum: Güzel bir gün geçirmek istiyordum

KIBRIS’a gelerek konu hakkında şikayette bulunan Süleyman Yolum, yaklaşık sekiz aydan bu yana A.K.’nin yanında çalıştığını, hayvanlarının bakımını yaptığını kaydetti.

Söz konusu şahıstan 500 TL alacağı olduğunu öne süren Yolum, telefonla aradığı A.K.’den bu parayı talep ettiğini, onun da kendisine “gel dükkâna paranı vereyim” dediğini belirtti. Yolum, 500 TL alacağını 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla çocukları ve torunlarıyla birlikte güzel bir yemek yiyebilmek için istediğini dile getirdi.

Dün sabah saat 11.30’da bu parayı almak için A.K.’nin dükkânına gittiğini, parasını istediğinde bu şahsın eliyle boğazından kendisini tuttuğunu, itip yere düşmesine neden olduğunu iddia eden Yolum, düşmesi sonucu başından ve dirseğinden yaralandığını dile getirdi.

Süleyman Yolum, kendisinin de hemen polise gittiğini ve bu şahıstan şikayetçi olduğunu ifade etti. Yolum, dirseğine de Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde iki dikiş atıldığını söyledi. Yolum, özellikle işçilere adanan bu günde kendisine eski patronu tarafından yapılan bu davranış karşısında çok üzüldüğünü belirtti. Kendisinin tek istediğinin hakkı olan parayla evlatları ve torunlarıyla birlikte güzel bir yemek yemek olduğunu anlatan Yolum, hakkını hukuk yoluyla sonuna kadar arayacağını belirtti.

Polis raporuna da yansıdı

Öte yandan konuyla ilgili Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgi de şöyle:

“1 Mayıs 2017 tarihinde saat 11.30’da Gazimağusa’da Bayraktar Yolu üzerinde bulunan A.K’ye (45) ait iş yeri içerisinde, daha önceden yanında çalışmakta olan ve alacağını istemek için iş yerine gelen Süleyman Yolum, aralarında çıkan tartışma sonrası eski patronu tarafından boğazından itilerek yere düşmesi sonucu, dirsek kısmından yaralamıştır.

A.K hakkında yasal işlem başlatılmış olup soruşturma devam etmektedir”.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0