istanbul manzara

2016 Kış Desenleri Vitrinlerde Kendini Göstermeye Başladı.
280 okunma

2016 Kış Desenleri Vitrinlerde Kendini Göstermeye Başladı.

ABONE OL
25 Ekim 2016 19:35
2016 Kış Desenleri Vitrinlerde Kendini Göstermeye Başladı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kış desenlerini mağazalardan gardırobunuza taşımadan önce sezonun hitleri…

 

Gerçeküstü çizgiler

 Dikey, yatay, çapraz ya da kırık, geniş veya klasik… Çizgiler kış koleksiyonlarını da ele geçirmiş durumda. Hem de sadece giysiler değil, çanta ve ayakkabılar da dahil olmak üzere. Yaz aylarından daha renkli, asimetrik ve daha kalın çizgiler olarak yer alan bu gerçek üstü çizgileri doğru kullanırsanız vücut hatlarınızı da dengeleyebilirsiniz; çizgili parçalarınızı seçerken aynanın karşısını da biraz vakit geçirirseniz bedeniniz için doğru çizgileri bulabilirsiniz.

Optik illüzyonlar

   Bulanık motifler, kaotik yansımalar, bitki desenleri gibi alışık olmadığımız desenler yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Desenlerle yaratılan bu illüzyonlara seyirci kalmak istemiyorsanız, siz de bu desenleri giyerek yaratanlardan olabilirsiniz.

Ekose

   Ekoseler sonbahar-kış aylarında tam anlamıyla geri dönüşlerini yaşıyorlar. Ceket takımlardan, kabanlara, eteklerden pantolonlara istediğiniz parçanın hakkını verebilirsiniz. Renkli ekose veya klasik desen hiç fark etmez ekose desenler bu sezon kış aylarına yakışır şekilde trendlerin başında geliyor.

Hayvan desenleri

   Leopar severlerin bu sezon gözü aydın. Bu en sevdikleri deseni gönül rahatlığıyla giyebilirler. Leopar, kaplan, zebra desenleri yanı sıra kedi desenleri de kış aylarında birçok parçada yer alıyor. Hayvan sevgisini giydiklerine yansıtmak isteyenlere duyurulur.

Kalpli romantizm

   Keskin hatlı desenler sizi yanıltmasın. Yıldızlı, kalpli desenler de özellikle kazak, gömlek ve elbiselerde sıkça karşımıza çıkıyor. Romantik şifonlardan, jakar kumaşlara birçok farklı parçada kullanılan bu desenlerle hangi stili yaratacağınız size kalmış.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0