DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20739921.22876%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
2021 Kasım ayı burç yorumları

2021 Kasım ayı burç yorumları

ABONE OL
1 Kasım 2021 10:38
2021 Kasım ayı burç yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astrolog Murat İpek’ten 2021 Kasım ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Koç

Merhaba sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.

Bu ay sizin daha çok maddi kaynaklarınızı ilgilendiren bir aydan geçeceksiniz diyebiliriz. Dikkatinizi bu alanda yoğunlaştırmanız sizin için hayırlı olacak. Bu anlamda artık yolunda gitmeyen şeyleri yoluna koymanız içinde iyi bir fırsat çıkabilir önünüze.

Boğa

Merhaba sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar.

Bu ayın başında eş ve ortaklık konuları ağırlık kazanırken, ay sonuna doğru kendiniz hakkında önemli kararlar verme aşamasında olabilirsiniz. Yoğun bir gündeme sahip olacağınız çok açık o nedenle sağlık konusunda da dikkatli olun derim.

İkizler 

Merhaba sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.

Kasım ayı size ay başında sağlığın ve çalışma koşullarınızın ne denli dikkate almanız gerektiğini söylerken, ay sonuna doğru ise iç görünüzü arttıracak deneyimler içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu süreçte psikolojinizi tekrar yapılandırmak isteyebilirsiniz.

Yengeç

Merhaba sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.

Bu ay sizin için hareketlilik daha çok duygusal ve sosyal hayatınızda gerçekleşecek gibi görünmekte. Duygusal yakınlaşmalarınızda hayli dikkatli olmanızda fayda var çünkü biraz hayal kırıklığına açık bir noktada kalabilirsiniz.

Aslan

Merhaba sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.

Kasım ayı size daha çok çalışma ile ilgili olarak konuşacak. Özellikle ayın ilk yarısında gayrimenkul konuları dikkatinizi çekerken ay sonuna doğru ise kariyer ve kariyerle ilgili konularda sabrınız sınanabilir.

Başak

Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.

Bu ay iletişimin içine düşeceksiniz demem yanlış olmayacaktır. Keza bu aya seyahatler ve yakın çevrenizle olan ilişkilerde de tatlı bir sınavdan geçmeniz muhtemel görünüyor. Kendinizi olabildiğince iş fırsatlarına yönlendirmenizde de fayda var.

Terazi

Merhaba sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.

Ayın ilk döneminde “Param…” derken ayın ikinci yarısında “Paramız…” diyeceksiniz gibi görünmekte. Bu anlamda maddi gelirlere daha özenli yaklaşmanızda fayda var. Kasım ayı sizin yatırım, banka, nakit para konularında oldukça dikkatinizi çekecek gibi.

Akrep

Merhaba sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar.

Kasım ayı sizin koşturacağınız bir ay olacak diyebiliriz.  Ayın ilk yarısında kendinizi önemli kararlar aşamasında hissedebilir veya çevrenizden baskı görebilirsiniz. İkinci yarısında ise mahkemeler ve ortak işler meseleleri masaya yatırılacak diyebiliriz.

Yay

Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.

Bu ayın size başında daha durgun ve içe dönük bir süreç yaşatacağını ve fakat ikinci yarısında ise bu durumdan hızlı bir biçimde çıkıp kendinizi çok daha yoğun bir şekilde iş ve iş arkadaşlarınızla koştururken bulabilirsiniz. Sağlınıza bu ay maksimum dikkat!

Oğlak

Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.

Kasım ayı sizin için aşk, kariyer ve para üçgeninde hareketli bir serüven hazırlıyor diyebilirim. Özellikle ayın ilk yarısında sosyal konular ve kariyerden gelecek olan para ile ilgili kararlar verebilir. İkinci yarısında ise duygusal konular sizi etkileyebilir.

Kova

Merhaba sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.

Bu ayın ilk yarısı iş değişikliği konusunda baya bir aklınızı yoracak gelişmeler olabilir. İkinci yarısında ise daha çok dikkatinizi aile büyükleri ve emlak işleri çekebilir. Bu ay ne yaparsanız yapın ama otorite figürleriyle fazla kapışmayın olur mu?

Kaynak: NTV – (MURAT İPEK / [email protected])

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.