istanbul manzara

5’i çocuk, 6 kişi yaralandı
300 okunma

5’i çocuk, 6 kişi yaralandı

ABONE OL
22 Eylül 2016 12:50
5’i çocuk, 6 kişi yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükkonuk-Yedikonuk anayolunda dün meydana gelen trafik kazasında, yoldan çıkan araç toprak sete çarparak, yan yattı

Büyükkonuk-Yedikonuk anayolunda dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 5’i çocuk, 6 kişi hafif yaralandı.

Kaza 36 yaşındaki Hatice Çatalkaya’nın, yönetimindeki CY 070 plakalı araçla Büyükkonuk istikametinden Yedikonuk istikametine seyrettiği sırada, yağan yağmurun da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi.

Yoldan çıkan araç toprak sete çarparak yan tarafına devrilirken, sürücü Hatice Çatalkaya ile araçta yolcu olarak bulunan 15 yaşında Merve Katırcı, 11 yaşında Güllü Çatalkaya, 10 yaşında Hasan Çatalkaya, 10 yaşında Mert Katırcı ve 9 yaşında Barış Katırcı hafif yaralandı.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Hatice Çatalkaya ve Merve Katırcı hastanede müşahede altında tutuluyor. Çatalkaya ve Katırcı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan dört çocuk ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, Ziyamet Karakolu polis çavuşu Mustafa İskender de olay yerinde incelemelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0