istanbul manzara

6 KİLO HİNTKENEVERİ İLE İLGİLİ VALİZİN SAHİBİ
275 okunma

6 KİLO HİNTKENEVERİ İLE İLGİLİ VALİZİN SAHİBİ

ABONE OL
26 Eylül 2016 11:00
6 KİLO HİNTKENEVERİ İLE İLGİLİ VALİZİN SAHİBİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temmuz ayında Ercan’a kayıp bagajla gelen 6 kilo Hint Keneviri ile ilgili valizin sahibi M.A.Y. İsimli öğrenci sırra kadem bastı

Devrim DEMİR

Ercan Havalimanı’nda Temmuz ayında, içinden 6 kilo uyuşturucu çıkan kayıp valizin sahibi M.A. Y. isimli Nijeryalı öğrenci kayıplara karıştı. Bulunan yüklü miktarda uyuşturucunun ardından, polis kameraları mercek altına alarak, aranan şahıs M.A.Y.’nin Havalimanı’ndan kaçtıkları aracı tespit etmiş, bir çok tutuklama yapmıştı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis ekiplerinin kayıp zanlının bulunması için ada genelinde yaptığı aramalar ise sonuçsuz kaldı.

Yüzlerce kişi zehirlenecekti

Ercan Havalimanında ele geçirilen 12 paket toplam 6 kilo hintkenevirinin piyasa değerinin 500 Bin TL olduğu öğrenildi. Gümrükçü ve polisin dikkati sonucu ele geçirilen kilolarca esrar fark edilmeseydi yüzlerce kişi zehirlenecekti.

Miktar son yılların en yükseği

KKTC’de son yılarda hızla yaygınlaşan uyuşturucu suçu son iki yılda büyük artış gösterdi. Polis Ocak-Nisan ayları arasında yaptığı operasyonlarda toplam 6 kilo esrar, binlerce hap ve 2 kilo bonzai ele geçirdi.

Ercan Havalimanında 10 Temmuz tarihinde ele geçirilen 6 kilo hintkeneviri ise son 1 yılda bulunan uyuşturucu miktarının en yükseği.

 

Aranan zanlının sabıkası var

Ülkeye 6 kilo hintkeneviri ithal eden ve kayıplara karışan M.A.Y. 2015 yılında Haspolat’ta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda yaklaşık 4 gram hintkeneviri ile suçüstü yakalanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0