istanbul manzara

40’tan Fazla Ünlü Modası, Kırmızı Halıda Unutamadığımız Başarısızlıklar
347 okunma

40’tan Fazla Ünlü Modası, Kırmızı Halıda Unutamadığımız Başarısızlıklar

ABONE OL
2 Ağustos 2022 08:53
40’tan Fazla Ünlü Modası, Kırmızı Halıda Unutamadığımız Başarısızlıklar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu makale Thefashionball’da yayınlanmıştır ve burada izin alınarak yayınlanmıştır.

Bu Kırmızı Halı Başarısızlıklarına Bakın

Kırmızı halı, yıldızların fotoğraf çektirdiği bir yerden daha fazlasıdır. Ayrıca tasarımcıların kreasyonlarını sergilemeleri için harika bir yer. Yine de kimse mükemmel değil ve sektördeki en ikonik isimlerden bazıları bile büyük etkinlik sırasında beklenmedik moda zorluklarını hesaba katmak zorunda kaldı.

 

Winnie Forsyth

Açık hava kırmızı halısının zorluğu, hava durumu dışında hemen hemen her şeyi planlayabilmenizdir. Gerçekten yapabileceğiniz en fazla şey, onunla mümkün olduğunca en iyi şekilde çalışmaya çalışmaktır.

Winnie Forsyth

2013’teki İngiliz Akademi Film Ödülleri’nde Winnie Forsyth bu sarı elbiseyi giydi ve gerçekten çarpıcı fotoğraflar çekti. Çok fazla görmediğimiz şey, elbise için tren. Bunun nedeni, rüzgarın onu almaya devam etmesiydi, bu yüzden yıldız daha kolay ama aynı derecede zarif bir akşam için onu kaldırdı.

 

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere, kırmızı halı şovlarına yabancı değil. Yine de, bir profesyonel bile burada ve orada yanlış adım atabilir. Hayden Panettiere, 2014 Met Gala’ya bir Disney filmine uygun bir balo elbisesiyle katılıyordu.

Hayden Panettiere

Uzunluk olsa da, biraz mücadele oldu. Çoğunlukla kusursuz bir şekilde idare ederken, kırmızı halıdaki merdivenler onu geride bıraktı. Neyse ki, oyuncu adım attı ve aynı merdivenlerde birkaç harika fotoğraf çekmeyi başardı.

 

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy 1997 Oscar’larında çarpıcı görünüyordu ama bir şeylerin yolunda gitmediğini söyledi. US Weekly’e elbisesinin çok dar olmasının bir nedeni olduğunu söyledi .

Jenny McCarthy

Röportajda “kırmızı halıda yürüdü, Vanity Fair partisine gitti, bir milyon dolar gibi hissettim ama bütün gece göğsünde neden bu kadar sıkı olduğunu merak ettim” dedi. Elbiseyi ters giydiğini söyleyen Valentino’nun kendisine rastladığında soruları yanıtlandı.

REKLAMCILIK

 

Ashley Graham

Daha önce bir çift stiletto giymiş olan herkes, bunların içeri girmenin kolay olmadığını söyleyebilir. Yine de, bazı insanlar bunu zahmetsiz göstermeyi başarır!

Ashley Graham

Bu zorluk göz önünde bulundurulduğunda, yıldızların bazen tökezlemesi şaşırtıcı değildir. Bir süper model olarak Graham, zor kıyafetlerin zahmetsiz görünmesini sağlamaya yabancı değil. Yine de, yıldızın kıyafetine bir stiletto takıldığında herkesin hala bir endişesi vardı. İyi haber şu ki, o iyiydi ve hatta hemen iyileşti!

 

Sofya Vergara

Sofia Vergara kırmızı halıda acemi değil. Bu yüzden Modern Aile yıldızının 2012’deki Emmy Ödülleri’ndeki moda krizini kaçırmış olabilirsiniz.

REKLAMCILIK
Sofya Vergara

Vergara was there to accept an award for Best Comedy Series along with the rest of the team involved in Modern Family. Yet, a backstage sneak peek showed us that sometimes in Hollywood, you have to make last-minute adjustments to glamourous looks to avoid problems like them splitting down the seams.

ADVERTISEMENT

 

Cameron Diaz

When Charlie’s Angels premiered in 2003, Drew Barrymore, Lucy Liu, and Cameron Diaz did a lot to promote the film. Of course, this included a few red carpet appearances. At the 2003 premiere of the movie, the actresses all showed up in coordinating white outfits.

ADVERTISEMENT
Cameron Diaz

Luckily, Barrymore and Liu were right there as Diaz lost a shoe crossing the street to meet a few fans. We suppose a broken shoe strap is the least that Charlie’s angels have had to deal with!

ADVERTISEMENT

 

Nicki Minaj

Nicki Minaj, yıllar boyunca oldukça göz alıcı kıyafetler sergiledi. İşler ters gittiğinde bu kıyafetleri anında uyarlamayı bile başardı. Yıllar boyunca hiç fark etmediğimiz pek çok moda krizi mutlaka vardır.

REKLAMCILIK
Nicki Minaj

Rapçi 2014’te MTV Müzik Video Ödülleri’ne katıldığında elbisesi beklenmedik bir şekilde açıldı! Çoğu insan için felaketle sonuçlanacak şey olsa da, yıldız çok geç olmadan elbisesini yakaladı ve her şeyi bir hiçmiş gibi oynadı.

 

Lili Reinhart

Görmediğimiz korkunç moda anlarından bahsetmişken, Lili Reinhart’ın 2017 Teen Choice Ödülleri’nde bazı son dakika değişikliklerine ihtiyacı olduğunu asla bilemezdiniz.

REKLAMCILIK
Lili Reinhart

Sonuç olarak, oyuncu etkinlik için harika görünüyordu ve bunun tek nedeni mavi halı aksiliğini Twitter’da paylaşmasıydı. “Elbisemin bel bandı iki iple bir arada tutulduktan ve fermuarı çekilirken bir tanesi tamamen yırtıldıktan sonra” bile orada olmaktan heyecan duyduğunu paylaştı.

 

Lady Gaga

Pratik olmayan bir kıyafetle uğraşmaktan korkmayan bir kişi varsa, o da Lady Gaga’dır. 2011 CFDA Moda Ödülleri’nde hayal kırıklığına uğramayacaktı. Şarkıcı da katılmaktan daha fazlasıydı – oradayken bir moda ikonu ödülünü kabul ediyordu!

Lady Gaga

Bu kıyafetin tüm karmaşık parçaları için, Gaga treni çiviledi ve inanılmaz yüksek topuklu ayakkabılar, üstü düştüğünde yalnızca bir anlık sürüklenmeye çarptı. Yine de, simge onu yukarı çekti ve devam etti.

REKLAMCILIK

 

Zendaya

Kırmızı halıda yürümek için şaşırtıcı derecede yüksek topuklu ayakkabılar giymenin zorluklarına kısaca değindik. Fotoğraflar için poz vermediğinizde dengenizi korumak zor!

Zendaya

2016 Radyo Disney Müzik Ödülleri’nde Zendaya, şaşırtıcı derecede yüksek sarı topuklu ayakkabılarını salladı. Stilisti bir keresinde Footwear News ile paylaşmıştı , “Dedikodulara göre dışarıda giyilecek şovları tasarlamadığını söyledi. Halıya yürüdükten tam anlamıyla sekiz dakika sonra, bacakları büküldüğü için onu tutuyordum.”

 

Behati Prinsloo

There are certain jobs that would make you ready to handle fashion mishaps. We imagine a Victoria’s Secret Angel would have to know how to adapt to a fashion mishap. That’s what happened to Behati Prinsloo when she and her husband Adam Levine walked the carpet at the 2015 Vanity Fair Oscar Party.

Behati Prinsloo

Her dress seemed like a no-fail choice. Unfortunately, she noticed it slipping down throughout the night but didn’t miss a beat in avoiding disaster — thanks to her trusty hubby. As you can see, the two shrugged off the mishap with a couple of laughs.

 

Ben Affleck

Women’s fashion is highly critiqued on the red carpet but that doesn’t mean that they’re the only ones who make a fashion mistake here and there.

Ben Affleck

Ben Affleck, çok daha kötü olabilirdi, ancak kendi başına bir kırmızı halı felaketi yaşadı. 2016’da Suicide Squad galası için giydiği kıyafet , arduvaz takımı güvenli bir seçimdi. Dışarı çıkmadan önce düğmelerde birkaç dakika daha geçirmek istemiş olabilir.

 

Micaela Schäefer

Moda bir sanattır ve görünüşe göre sınır tanımıyor. Hatta bazı tasarımcıların geleneksel tekstilleri kullanarak yeni görünümler eklemeye çalıştığını fark edebilirsiniz.

Micaela Schäefer

Micaela Schäefer, Men in Black 3’ün Almanya’daki galasında benzersiz bir görünümle ses getirdi. Elbisenin alt yarısı tamamen VHS kasetlerinden filmden oluşuyordu. Sonuç olarak, rüzgar sık ​​sık eteği süpürdü, ancak Schäefer rüzgarı görünümün bir parçası olarak kabul etti ve onunla birlikte gitti.

 

Katherine Heigl

Katherine Heigl, 2010’daki ShoWest Ödülleri’nde büyük bir gece geçirdi. Sonuçta, Yılın Kadın Yıldızı Ödülü’nü almak için oradaydı!

Katherine Heigl

Etkinlik için mükemmel bir elbisesi bile vardı – ta ki omuz askısı kırılana kadar. Neyse ki yıldız, sunucu Billy Bush’un yardımıyla sorunu yakalamayı başardı. Bu onun konuşmasına devam etmesine ve sürpriz sorunun onu çok uzun süre kesmesine izin vermeden ödülü kabul etmesine izin verdi.

 

Mario Lopez

Kendinizi utanç verici bir durumda bulursanız, bazen duruma gülmenin yardımcı olduğunu görebilirsiniz. En azından Mario Lopez yaptı.

Mario Lopez

Bir kırmızı halı etkinliğine giderken takım elbisesiyle ilgili bazı son dakika sorunlarıyla karşılaştı. Onlar da görmezden gelmek oldukça zordu! Böylece, oyuncu duruma sahip çıkmaya karar verdi, felaketi Twitter’da paylaştı, hatta talihsiz durumla dalga geçmek için #PantsTooTight ve #Undies etiketlerini ekledi.

 

rihanna

Rihanna, Ocean’s 8 galasında herkesi şaşırtmak için oradaydı . Müzisyen ve aktris, etkinlik için bir omzunun altına dökülen göz alıcı metalik altınla vurgulanmış bir Poiret elbisesi giydi.

rihanna

Ne yazık ki, yıldızın başını bu kadar belaya sokan bu kayar manşondu. Felaket bir şey olmadı ama kol inişine devam etmeye çalışıyor ve onu fotoğraflar arasında geri çekmesine izin veriyor. İyi haber şu ki, felaketten başarıyla kaçındı ve birkaç iyi fotoğraf da aldı!

REKLAMCILIK

 

Katy Perry

Yapabileceğin hiçbir şey olmadığı için bir kıyafete ne olduğuyla ilgilenmen gereken zamanlar vardır. İşte Katy Perry, 2017 Akademi Ödülleri’nde kendini burada buldu.

REKLAMCILIK
Katy Perry

Jean Paul Gaultier tarafından tasarlanan giydiği elbise biraz vintage ilham aldı. Kırmızı halıyı geçti ama Vanity Fair sonrası partide elbise düşük beldeki dikişi yırttı. Perry kapalı kalmayı başardı ama tasarımcı elbisesi yapıldı.

REKLAMCILIK

 

Dakota Johnson

Dakota Johnson 2016’da Halkın Seçimi Ödülleri’nde kırmızı halıyı güvenle geçti. Söz konusu gardırop arızası sahnede meydana geldi.

REKLAMCILIK
Dakota Johnson

İronik olarak, aktris, grinin 50 Tonu’ndaki rolüyle En Sevilen Dramatik Film Aktris ödülünü almaya başladığında, tepesi çözülmeye başladı. Neyse ki, aktris Leslie Mann tam zamanında yakaladı. Johnson, olanlar hakkında çabucak bir şaka yaptı ve eğer tepe çıksaydı, daha önce kimsenin görmediği bir şey olmadığını söyledi.

REKLAMCILIK

 

bella hadid

Bella ve Gigi Hadid, yıllar içinde oldukça ün kazanmış bir çift süper model kız kardeş. Yani, küçük bir moda aksiliğini ele almaya da yabancı değil.

REKLAMCILIK
bella hadid

Bella Hadid için 2016 Cannes Film Festivali bazı zorluklarla geldi. Yüksek yırtmaçlı kırmızı bir elbise ve bir çift topuklu ayakkabı ile çarpıcı bir şekilde klasik bir görünüm elde etti. Süper model onu çekerken, treni idare etmek aldatıcı bir şekilde zordu.

 

Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp, başlı başına yetenekli bir aktris. Burada bahsettiğimiz etkinlikte The King filminin galasını kutluyordu .

Lily-Rose Depp

Aktris, galasında Chanel’in 2020 koleksiyonundan bir elbise seçti. Fırfırlı bir doku ile tamamlanmış bir yular üst içeriyordu. Özellikle güçlü bir rüzgar onun tepesini yerinden oynatmaya çalıştı ama oyuncu bunu bir kahkahayla yakaladı ve bir sonraki resim için yeniden ayarladı.

REKLAMCILIK

 

Kardi B

Cardi B, yıllar boyunca moda anlayışıyla büyük ilgi gördü. 2018’de Calibash’ta “La Modelo”yu seslendirdiği bir gösteriye katıldı.

Kardi B

Elbise muhteşem ve klasik bir tasarımdı ama büyük bir dezavantajı vardı. Rapçi kırmızı halıda ve sahne ışıklarının altındayken elbisenin transparan olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Instagram’a, “Dün gece aydınlandı!!! Elbisemin transparan olduğunu ve son anda fark ettiğim halde bile” yazdı.

REKLAMCILIK

 

kim Kardashian

Kim Kardashian moda anlayışıyla tanınıyor, bu yüzden The Cher Show’un açılışında vintage bir Versace elbisesiyle herhangi bir yumruk atmaması şaşırtıcı değil.

REKLAMCILIK
kim Kardashian

Elbisenin arkasını açık tutmak için bir yular üst vardı. Tek sorun, yıldızın kırmızı halı sırasında elbisesini göğsünün bir kısmını ortaya çıkaracak şekilde aşırı ayarladığında biraz hata yapmasıydı. Kardashian gülmekten çekinmedi, hatta Cher’in GIF’i ile sansürlenen Instagram’da paylaştı.

REKLAMCILIK

 

Emily Ratajkowski

Bir elbise üzerinde bir tren, tasarıma çok şey katabilir. Yine de, elbiseniz ne kadar uzun olursa, bütün gece boyunca bunun farkında olduğunuzdan emin olmak o kadar zor olur.

REKLAMCILIK
Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski bir süper model olarak zor kıyafetlere yabancı değil. Bu nedenle, muhtemelen 2017 Altın Küre’deki altın elbisesinin meydan okumasını çoğu insandan daha fazla ele aldı. Yine de bazı fotoğraflarda trenin yola çıktığı belliydi.

REKLAMCILIK

 

Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz, biraz gardırop hatasıyla karşılaştığında Watch What Happens Live’da boy gösteriyordu . Neyse ki, arkasını dönmediği sürece onu fark edemezdin. Yıldızın salladığı kadife bluz çok modaydı ama görünüşe göre ihtiyacı olan esnekliğe sahip değildi.

REKLAMCILIK
Chloë Grace Moretz

Bir aşırı esneme dikişi yırtmış ve manşonun arkasını ayırmış gibi görünüyor. Adil olmak gerekirse, kıyafet yırtılacaksa, sadece imza imzalarken görünen arka omuz o kadar da kötü değil.

REKLAMCILIK

 

anne Hathaway

Birçokları gibi, Anne Hathaway’in Met Gala’da yaşadığı gardırop arızasını kolayca gözden kaçırabilirdiniz. Sonunda The Late Show With Stephen Colbert’te hikayeyi kendisi açıkladı .

REKLAMCILIK
anne Hathaway

Aktris, “Bir yıl, Calvin Klein ve Francisco Costa’nın konuğu olarak gidiyordum. Met’ten bir blok ötedeydim,” diye paylaştı, “Ve hapşırdım ve elbisem yarıldı. Sanki dümdüz açılmış gibi. ” Yardım edecek bir terzi bulmak için durdular ve sonuç olarak Hathaway sondan ikinci oldu.

REKLAMCILIK

 

Hailee Steinfeld

Kırmızı halıdaki bazı moda aksilikler gerçekten herkesin dikkatini çekiyor. Diğerleri radarın altında uçuyor ve çok sonrasına kadar bilemezsiniz.

REKLAMCILIK
Hailee Steinfeld

2017 Oscar’larında Hailee Steinfeld ikinci kategoriye girdi. Yıldız, kırmızı halıda ayaklarının dibindeki havuza kadar uzanan çiçekli bir elbise içinde nefes kesici görünüyordu. Yine de iyi bir gözünüz varsa, yıldızın neredeyse tamamen gizlemeyi başardığı hafif bir gözyaşı görebilirsiniz.

REKLAMCILIK

 

Minnie Sürücü

Çok yönlü bir sanatçı olarak, hızlı düşünebilmeniz gerekir. Kırmızı halı gardırop arızalarında da yardımcı olur. 1998’de Minnie Driver, Oscar’lara katılıyordu ve kırmızı halıda yürüyeceği için uygun görünen kırmızı bir elbise seçti.

REKLAMCILIK
Minnie Sürücü

Çok geçmeden elbise düşmeye başladı ama Sürücü caydırılmadı. O sadece omuzlarında taşıdığı şalı sardı ve taklit kürkün onu kesinlikle hala moda olan bir şekilde örtmesine izin verdi.

REKLAMCILIK

 

Laura Govan

Laura Govan, bu desenli parti elbisesini giydiğinde kırmızı halıya eğlenceli bir bakış attı. Michelle Rodriguez’in askısız elbisede yaptığı sorunların çoğuyla karşılaştı.

REKLAMCILIK
Laura Govan

Yıldız, parti elbisesinin yerinde kalmadığını çabucak fark etti. Bu, zamanının büyük bir bölümünü kırmızı halıda elbiseyi yerinde tutarak ya da yukarı çekerek geçirmesi gerektiği anlamına geliyordu. En rahat seçim olmasa da elbise harika görünüyordu.

REKLAMCILIK

 

Janet Jackson

Janet Jackson’ın Super Bowl XXXVIII’de karşılaştığı adaletsiz durumdan bahsetmeden moda felaketleri hakkında konuşmayı ihmal etmiş oluruz. Şarkıcı, Justin Timberlake ile devre arası şovu için faturalandırıldı.

REKLAMCILIK
Janet Jackson

Performans sırasında Timberlake, kumaş cebini Jackson’ın üstünün sağ tarafına çekerek gardırobun arızalanmasına neden oldu. Daha sonra, Timberlake’in yalnızca büstiyerini çıkarması ve kapsama alanı için sutyenini yerinde bırakması gerektiği için hareketin tesadüfi olduğunu paylaştı.

REKLAMCILIK

 

Ariel Kış

Ariel Winter, Modern Aile kadrosunun ödül şovlarına yabancı olmayan bir başka üyesi . 2017’de Emmy’deki kırmızı halıdaki şovu çaldı.

REKLAMCILIK
Ariel Kış

Söz konusu elbise, tasarıma eklemek için bir çift yüksek yırtmaçlı ışıltılı bir modeldi. Yıldız çok feci bir şeyden kaçınmayı başardı ama çabasız değildi. Görünüşe göre elbiseyi yönetmek, herkesin beklediğinden biraz daha zordu.

REKLAMCILIK

 

Margot Robbie

Margot Robbie, yıllar boyunca bir dizi şaşırtıcı rolle ün için meteorik bir yükseliş yaşadı. Söz konusu olay için I, Tonya’nın serbest bırakılmasını kutluyordu .

REKLAMCILIK
Margot Robbie

Tonya Harding’i oynayan Margot Robbie, Avustralya’daki galasında yıldız olarak oradaydı. Aktris, derin bir yaka ile hareketlendirerek, uçuk pembe renkte sade bir ipek elbise seçti. Yıldızın bütün gece elbisesini ayarlamasına neden olan bu yakaydı.

REKLAMCILIK

 

Beyonce

Beyoncé’nin yaptığı her şeyi zahmetsiz göstermenin bir yolu var. Gerçekte, kırmızı halıda yürümek kadar basit bir şey bile şaşırtıcı derecede zor olabilir. Dar balık etekli elbise 2011 Met Gala’da kesinlikle dikkatleri üzerine çekti.

REKLAMCILIK
Beyonce

Ancak, hareketlilik, görünüm için ödenmesi gereken bedeldi. Neyse ki Beyonce, fotoğraflar arasında geçiş yapma zamanı geldiğinde kırmızı halıda ona yardım etmek için kocası ve diğer ünlü Jay-Z’ye yakındı.

REKLAMCILIK

 

Kaitlyn Bristowe

Hayranlar, Kaitlyn Bristowe kırmızı halıda hızlı düşünmek zorunda kaldığında ne olduğunu merak etmek zorunda kalmadı. 2018 Emmy Ödülleri boyunca hayranlarını fiyasko hakkında bilgilendirdi.

REKLAMCILIK
Kaitlyn Bristowe

Yıldız, etkinlik için siyah bir elbise giydi. Elbisenin arkası fermuardan ayrılmasaydı her şey güzel olurdu. Gözyaşlarıyla birlikte ayakta durmanın ve düzgün kalmanın imkansız olduğunu, ancak arkadaş canlısı bir çiftin ona bir ceket ödünç verme nezaketini gösterdiğini paylaştı.

REKLAMCILIK

 

Chrissy Teigen

Chrissy Teigan, kendisiyle ilişkilendirilebilir bir kişilik etrafında bir marka yarattı. Bu nedenle, kırmızı halı gardırop arızasından sonra talihsiz durumunu hayranlarıyla paylaşması sürpriz değil.

REKLAMCILIK
Chrissy Teigen

Bir etkinlik için Teigen, önü yırtmaçlı beyaz bir elbise seçti. Şans eseri olsa da, o yarık gece boyunca yaklaşık beş santim yukarı yırtıldı. Teigen, durumu hafifletmek için moda arızasını çantasının altına sakladığı bir kareyi paylaştı.

REKLAMCILIK

 

Leydi Victoria Hervey

Lady Victoria Hervey, birçok unvanın ünlüsüdür. Sosyetik statüsünün yanı sıra oyunculuk ve modelleme kariyerleri arasında, kemerinin altında bol miktarda kırmızı halı deneyimi var.

REKLAMCILIK
Leydi Victoria Hervey

2015 Cannes Film Festivali’nde kendisine özel bir meydan okuma sunuldu. Dekolteli ve yüksek yırtmaçlı elbisesi, kırmızı halıda çalıp poz verirken iyi duruyordu. Ne yazık ki, başıboş bir rüzgar her şeyi parçalamaya çalıştı. Sadece biraz tökezleyerek üstesinden gelmeyi başardı.

REKLAMCILIK

 

Emma Stone

Burada elbiseler üzerinde trenlerin muhteşem olduğunu ancak bazen beklediğinizden daha zor olduğunu gördük. Bazen bu sadece elbiseli yıldız için de geçerli değil.

REKLAMCILIK
Emma Stone

Emma Stone, Dior takım elbise ve elbise kombiniyle kırmızı halıda treniyle sorun yaşamadı. Stone ve Birdman kadrosunun geri kalanı sahneye çıkıp En İyi Topluluk ödülünü kabul edene kadar her şey yolundaydı. Naomi Watts, Stone’un trenine takıldı ama Edward Norton düşmeden önce onu yakalamak için oradaydı.

REKLAMCILIK

 

Elisabetta Kanalı

Kimse Elisabetta Canalis’in 2010 Oscar’larından önce elbisesiyle bir felakete yol açabileceğini bilemezdi. Canalis hazırlanırken elbisesinin fermuarı koptu.

REKLAMCILIK
Elisabetta Kanalı

Bununla birlikte, Hollywood’un yardımını aramak yerine, Canalis’in o zamanki erkek arkadaşı George Clooney, son dakikada fermuarı tekrar yerine dikmek için devreye girdiğinde durum kolayca ele alındı.

REKLAMCILIK

 

Beyonce Geri Döndü

Bey’in Met Gala’daki deniz kızı elbisesinden önce, 2005 Akademi Ödülleri’nde sahne alması istendi. Bu, çok sayıda hızlı ve eksiksiz kostüm değişikliğini içeriyordu.

REKLAMCILIK
Beyonce Geri Döndü

Hazırlanmaya sadece birkaç dakika kala yıldız, The Phantom of the Opera’dan “Learn to Be Lonely” şarkısını söylemek için topuklarından birini tam olarak bağlamadı . Performans sırasında, ayakkabı performans sırasında tamamen çıktı, ancak elbisenin içinde saklandı, böylece seyirciler asla fark etmedi.

REKLAMCILIK

 

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence bize daha ilişkilendirilebilir tarafını göstermekten korkmuyor. Bu, kırmızı halıdaki bir aksiliğe sahip olmak ve gülmek için hızlı olduğu anlamına gelir. 2011 SAG Ödülleri’nde de tam olarak böyle oldu. Yere kadar uzanan parlak pembe elbisesiyle yıldız kesinlikle insanların dikkatini çekiyordu.

REKLAMCILIK
Jennifer Lawrence

The only problem was that she also turned heads when she stepped on her dress, causing her to stumble. In true J-Law fashion, she just laughed it off and got back to posing for the paparazzi.

ADVERTISEMENT

 

Another One for Jennifer Lawrence

As we said, Jennifer Lawrence isn’t shaken by a relatable mistake on the red carpet. To be fair, she made it through the red carpet in a gown for her first Oscar acceptance.

ADVERTISEMENT
Another One for Jennifer Lawrence

It was actually accepting the award that made things difficult. On her way up the steps, the Best Actress winner stepped on the hem of her dress, causing her to fall on the stairs. She later said, “What went through my mind when I fell down? A…a bad word…that I can’t say. It starts with ‘F.'”

ADVERTISEMENT

 

Sarah Hyland

Sarah Hyland has been walking red carpets for quite a while. For her look at the 2017 Emmy Awards, the actress opted for a red gown with a cutout. The only problem is that when there’s a cutout in a dress, you probably hope it won’t endanger the security of it staying on.

ADVERTISEMENT
Sarah Hyland

Yet, it seems like Hyland was caught off-guard when the bottom part of the dress just wouldn’t stay in place, revealing her Spanx. As a result, she had to keep adjusting the band — and later posted about it via Instagram to make light of the situation.

ADVERTISEMENT

 

Mariah Carey

Sindirella hikayesini herkes bilir . Bu hikayede, bir ayakkabısını kaybetmek, gerçek aşkının balodan sonra onu bulmasının yolu. Mariah Carey’nin kendi Külkedisi anı vardı – o cam terlikleri bir çift oldukça yüksek Louboutin ile değiştirmeye karar verdi.

REKLAMCILIK
Mariah Carey

Bununla birlikte, fazladan yükseklik bu yanlış adımı daha da korkutucu hale getirecek gibi görünüyor ama Carey bir profesyonel ve tökezlemenin onu uzun süre tutmasına izin vermedi.

REKLAMCILIK

 

Michelle Rodriguez

Straplez elbiseler oldukça çekicidir. Yine de, destek için kayışları olmadığı için onlara ayak uydurmak her zaman kolay değildir.

REKLAMCILIK
Michelle Rodriguez

That was exactly the problem that Michelle Rodriguez ran into when she stepped out for the sixth The Fast and Furious film. It didn’t take long to realize the problem — the dress kept sliding down! Still, Rodriquez managed to catch some great photos even if she had to hold her dress up for most of the night.

ADVERTISEMENT

 

Emma Roberts

Emma Roberts has shaped up to have all of the acting talents that you’d expect from a member of this famous family. So, there are plenty of premieres that fans can spot her at.

ADVERTISEMENT
Emma Roberts

The star was attending the premiere for The Blackcoat’s Daughter when her purple dress started to deteriorate. It isn’t hard to see that one sleeve is split down the side in this picture. She shared with PeopleStyle, “My sleeve almost fell off and completely exposed my body!”

ADVERTISEMENT

 

Kendall Jenner

At the 2016 MTV Movie Awards, Kendall Jenner showed up in a stunning outfit. In particular, people quickly fell in love with the dramatic lace-up heels she paired with the dress.

ADVERTISEMENT
Kendall Jenner

The only problem was that those stilettos just refused to stay laced even after it took a pair of assistants to get them on at all. Between photos, her assistants had to keep redoing the ties. Gigi Hadid even gave fans a behind-the-scenes look in a Snapchat video of Jenner trying to get the sandals off at the end of the night.

ADVERTISEMENT

40 Times Celebrities Shared a Glimpse of the Horrible DMs They Get

 

Social media means that people have much more access to celebrities than ever before. However, that also leaves our favorite stars open to all sorts of online abuse. Check out these horrible DMs, tweets, private messages, and snaps that celebrities have received.

“Honestly, Wow, Thank You”

Chrissy Teigen sosyal medyada oldukça sesli ve kendi başına bazı problemlere girdi. Ancak bu vesileyle, Chrissy bazı kötü çevrimiçi mesajların kurbanı oldu. Andy Cohen ve Kelly Dodd ile yıldızın bu fotoğrafının altında, biri Chrissy’nin saçına istenmeyen bir eleştiri bırakmaya karar verdi.

REKLAMCILIK
“Dürüst olmak gerekirse, Vay, Teşekkürler”
REKLAMCILIK

 

Neyin var?

Bu çevrimiçi etkileşim tamamen sosyal medyanın tipik bir örneğidir. İngiliz model ve aktivist Munroe Bergdorf, bu saçma sapan mesajlar dizisine maruz kaldı. Trans yıldız, bu DM’leri Munroe’nun inançlarına şiddetle karşı çıkan birinden aldı.

REKLAMCILIK
Neyin var?

İlginçtir ki, yıldız bu kişiye cevap verir vermez geri çekilirler. Bu listede göreceğimiz gibi, çoğu çevrimiçi trol, kimsenin cevap vermesini asla beklemez. Söylemeye gerek yok ama bu, karmaşık fikirler üzerinden iletişim kurmanın ideal yolu değil!

REKLAMCILIK

 

“Çok, Çok Kötü”

İngiliz aktris Kate Beckinsale, karantinanın büyük bir bölümünde sevgili kedileriyle fotoğraf ve videolar paylaştı. Yıldızın iki kedi evcil hayvanı var – biri Clive ve diğeri Willow. Bu oldukça sağlıklı içeriğe rağmen, Kate tüylü çocukları hakkında hala çok kötü DM’ler aldı.

REKLAMCILIK
“Çok, Çok Kötü”

Bu çok öfkeli kişi, Kate ve Clive’ın bir uçurumdan atlayıp ölmelerini diledi. Kim ister ki böyle bir şeyi?! Yıldız, trolün yazım hatasıyla alay etmek için sosyal medyasında bu çirkin yorumu yayınladı.

REKLAMCILIK

 

Tanımadığım Birine

Look, we know that reality star Janelle Evans is a controversial character. We watched her deal with teen pregnancy and motherhood, along with a host of other issues. But, despite what people may think of Janelle, she definitely doesn’t deserve to be harassed or bullied.

ADVERTISEMENT
To Someone I Don’t Know

The star shared this screenshot of some of the abuse she regularly receives. This particular message insulted her, her mom, her kids, and her partner. Janelle rightly asked her followers, “What makes you think this is ok?”

ADVERTISEMENT

 

#YouCan’tStopTheGirl

On several occasions, singer-songwriter Bebe Rexha has been targeted by online trolls. The “Baby, I’m Jealous” singer isn’t afraid to respond though. As these messages show, Bebe was super excited to perform on The Ellen DeGeneres Show. However, someone had to be there to burst her bubble.

ADVERTISEMENT
#YouCan’tStopTheGirl

Bebe Rexha da kendi endüstrisinden aşağı çekilmekten bahsetti. Yıldız, çevrimiçi olarak erkek müzik yöneticilerinin bazı Instagram gönderilerini kaldırmaya çalıştığını paylaştı. Kızımızı rahat bırakın!

REKLAMCILIK

 

“Sen Rol Model Değilsin”

Ne yazık ki, birçok kötü çevrimiçi istismar ırkçılık, cinsiyetçilik ve homofobi ile doludur. Bu mesajlar gerçekten nefret dolu ve her türlü saldırgan görüşü ifade ediyor. Bu ırkçı tirad, 2019 yılında model ve TV sunucusu Ashley Graham’a gönderilmişti. Yıldız, Instagram hikayelerinde “ırkçılık tık tuzağı değil, gerçek ve kötüdür” diyerek paylaştı.

REKLAMCILIK
“Sen Rol Model Değilsin”

Devam etti, “Kocamın her gün neler yaşadığını görüyorum […] Kitap okuyun; konuşmaları var. Kendini geliştir.” Daha iyi söyleyemezdik Ashley!

REKLAMCILIK

 

“O Kişi Olma”

Dünya çapında 24 ülkede var, ancak İngiliz Aşk Adası OG ve en iyisi. Yıllar geçtikçe, akıl sağlığı realite yıldızları için gerçek bir sorun oldu. Çok hızlı bir şekilde ün kazanırlar ve sonra tonlarca maruz kalma ile uğraşmak zorunda kalırlar. Ve elbette, sosyal medya tüm bunları daha yoğun hale getiriyor.

REKLAMCILIK
“O Kişi Olma”

Demi Jones, 2020’de şovda rol aldı ve ertesi yıl tiroid kanseri teşhisi kondu. İnanılmaz bir şekilde, kısır çevrimiçi troller bunun için onunla dalga geçti. Şimdi kanserden kurtuldu.

REKLAMCILIK

 

Ben Mutsuz Olan Değilim

And here’s another reality star that had to learn to adjust to fame quickly! Chrishell Stause is best known for selling hot property at the Oppenheim group. Well, that and her dating life. The star went through an extremely public divorce from Justin Hartley and then started dating her boss and co-star, Jason Oppenheim. The drama!

ADVERTISEMENT
I’m Not the Miserable One

Because of this, some viewers felt they knew Chrishell’s life more than she did. This nasty DM alleges that the star “can’t accomplish anything without a man.”

ADVERTISEMENT

 

You’re Going to Regret It

Bu listedeki bazı kötü mesajlarla karşılaştırıldığında, bu o kadar da kötü değil. Gerçekten, sadece can sıkıcı. Travis Barker, Kourtney Kardashian ile olan fırtınalı ilişkisi ve nişanı nedeniyle son zamanlarda kamuoyunda yeniden ortaya çıktı. Ama tabii ki Blink 182 davulcusu onlarca yıldır piyasada. Ve tüm zaman boyunca ağır bir şekilde dövme yaptırdı.

REKLAMCILIK
Pişman Olacaksın

Dövmeler kişisel bir seçim olsa da, bu izleyici Travis’e dövmelerinin “saçma” olduğunu söylemeye karar verdi. Aslında, davulcu ciddi bir uçak kazası geçirdikten sonra birkaç tane yapmıştı.

REKLAMCILIK

 

Tüm Yıl Savaşlarda Savaşmak

Ne yazık ki, bazı insanların istismara uğrama olasılığı diğerlerinden daha fazladır. Beyaz olmayan kadınlar, diğer gruplardan çok daha fazla taciz ve zorbalığa maruz kalma eğilimindedir ve bu, özellikle ilgi odağı olduklarında geçerlidir. Süperstar Serena Williams’ın başına geldiğini gördük ve şimdi de Amerikalı tenis yıldızı Sloane Stephens’ın başına geliyor.

REKLAMCILIK
Tüm Yıl Savaşlarda Savaşmak

ABD açık turnuvasında kaybettikten sonra, Sloane bir suistimal seline maruz kaldı. Bu korkunç DM, yıldızın bacaklarına zarar vermekle tehdit etti. Farkındalık yaratmak için Instagram’da paylaştı.

REKLAMCILIK

 

O Gerçekten Bir İblis

Here’s another celebrity woman of color that’s taken an absolute beating from social media trolls. And let’s be honest – from lots of media trolls too. After the star wrote about her miscarriage in an opinion piece, lots of readers decided not to believe her. We can’t really wrap our heads around this reaction…

ADVERTISEMENT
She Truly Is a Demon

In this utterly bizarre comment, someone claims that Meghan’s writing is too descriptive for a sad story. Then, they say she lacks a soul. It seems like she just can’t win!

ADVERTISEMENT

 

“I Don’t Mind the Other One”

Little Mix’s Jesy Nelson received so much abuse in her early career that she made a documentary about it. The band came to fame on a talent show. This meant that they were able to attract a huge audience, but also a lot of haters.

ADVERTISEMENT
I Don’t Mind the Other One

Jesy Nelson hakkındaki mesajlar son derece nefret dolu. Yıldız, gençliğinden beri vücudunu utandırdı. Tamamen yabancılar tarafından bu kadar korkunç muamele görmenin uzun vadeli etkilerini hayal edemeyiz. Bu insanların bir hobi edinmeleri gerekiyor!

REKLAMCILIK

 

Neden Kabul Etmiyorsun?

Chrisley Knows Best adlı realite dizisinde izleyiciler Georgia emlak kralı Todd Chrisley ve zengin ailesini takip ediyor. Spin-off dizisi Growing Up Chrisley’de , Todd’un kızı Savannah ve oğlu Chase dikkatleri üzerine çekti. Todd, Savannah’nın aldığı bu taciz edici mesajları paylaştı.

REKLAMCILIK
Neden Kabul Etmiyorsun?

Güneyli yıldız yanıt olarak, “Kızıma gelmek için biraz cesaretin var ama profilini inceledikten sonra kıskançlığın nereden geldiğini anlıyorum […] ”

REKLAMCILIK

 

“Eskiden Çok Güzeldi”

Janelle Evans’ın aldığı bazı tacizleri gördük, peki ya Cheyenne Floyd? 2021’de realite yıldızı, doğumdan hemen sonra kilosuna saldıran mesajlar paylaştı. Gönderiyi, “İnsanlar bana neden bu kadar sık ​​paylaşmadığımı veya paylaşımda bulunmadığımı sorduğunda” yazdı.

REKLAMCILIK
“Eskiden Çok Güzeldi”

Neyse ki, Cheyenne’in başrol oyuncularından bazıları ona biraz cesaret vermek için harekete geçti. Kailyn Lowry, “Harika görünüyorsun” diye yazarken Briana DeJesus, “Güzel görünüyorsun – Kimsenin sana farklı bir şey söylemesine izin verme!” dedi. Vaaz ver!

REKLAMCILIK

 

Sakinleşmelisin

Daha fazla gerçeklik yıldızı, daha fazla çevrimiçi taciz. Bu sefer Bravo yıldızı Scheana Shay’i kontrol ediyoruz. Bu görüntülerden de görebileceğimiz gibi, Scheana çok miktarda zehirli ve acımasız mesajlar aldı.

REKLAMCILIK
Sakinleşmelisin

Bu ekran görüntüleri, birinin doğmamış bebeğini tehdit ettiğini ve önceki düşükler yüzünden onunla alay ettiğini gösteriyor. Scheana bir trole cevap vermeye karar verdiğinde, bunu yaptığı için ona dikkat çekici dediler. Her zaman olduğu gibi, kazanamazlar!

REKLAMCILIK

 

Ruj ve Yüksek Topuklu Ayakkabılar

Çevrimiçi tacizin sadece modeller, aktrisler ve realite yıldızları için olduğunu düşünüyorsanız endişelenmeyin – aynı zamanda haber sunucularına da yöneliktir. Araştırmacı gazeteci Mina Kimes, bu son derece şovenist ve ırkçı mesajı bir izleyiciden aldı.

REKLAMCILIK
Ruj ve Yüksek Topuklu Ayakkabılar

Görünüşe göre ruj sürmek, bir insanı futbol hakkında konuşamaz hale getiriyor. Kim biliyordu? Bu dehaya göre, kadınlar “kendilerine uygun” oldukları şeye bağlı kalmalıdırlar. Böyle bir durumda futbolun çok ciddi işi büyüklere bırakılmalıdır.

REKLAMCILIK

 

“Kötü Olmak İstemiyorum”

Next up is another former resident of Casa Amor that ended up receiving lots of nasty online comments. Amy Hart starred in the 2019 series of the reality dating show. She posted this screenshot to her Instagram, along with the caption, “Wonder what she’d say if she was being nasty?!?!”

ADVERTISEMENT
“I Don’t Want to Be Nasty”

This person saw a picture of someone else, picked out every flaw possible, and then messaged them to tell them. In what world is that reasonable human behavior?

ADVERTISEMENT

 

I Feel Compelled to Ask

OK, so there’s some backstory to this post. After Taylor Swift eviscerated actor Jake Gyllenhaal on Red (Taylor’s Version), Swifties came for him. You see, Jake dated Taylor when she was just a teen, and he didn’t exactly treat her well.

ADVERTISEMENT
I Feel Compelled to Ask

Aynı şekilde, John Mayer bu sıralarda Taylor’la çıktı ve şarkıları onun da bir beyefendi olmadığını ortaya koyuyor. Bu yüzden, tonlarca nefret mesajı aldıktan sonra John Mayer, öfkeli bir Swiftie ile ilişki kurmaya karar verdi. Sonunda, bir sonraki albüm düşüşü hakkında onu uyarmadan önce özür diler.

REKLAMCILIK

 

“Mutlak Dejenere Sen Are”

İrlandalı aktris Nicola Coughlin, ekranlarımızda giderek daha fazla görünüyor. Başlangıçta Derry Girls’ün oyuncu kadrosundan biri olan yıldız, daha sonra Bridgerton’daki izleyicileri memnun etti . Tabii ki, ekranda bir kadın olmak, bazı trolleri çekebileceğiniz anlamına geliyor.

REKLAMCILIK
“Mutlak Dejenere Sen Are”

Ayrıca Nicola, bu yazıdan da tahmin edebileceğiniz gibi, bir dizi siyasi konuda açık sözlüdür. Bu ekran görüntüsü, İrlandalı aktris Nicola Coughlin’in aldığı pek çok ekran görüntüsünden biri. Burada ona “Marksist beyin ölümü gerçekleşen palyaço” deniyor. Bu iyi bir Twitter biyografisi olur.

REKLAMCILIK

 

“Hemen Başlayacağım!”

İnsanların söyleyeceği şeyler gerçekten şaşırtıcı. Fikrinizi söylemeden önce tereddüt edebilirsiniz, ancak diğer insanlar bunu ağzından kaçırır. Bir fikir hakkında düşünmek ve onu paylaşmayı düşünmek yerine, bu insanlar sadece yazmaya başlarlar.

REKLAMCILIK
“Hemen Başlayacağım!”

Onlar farkına varmadan, düşünceleri herkesin görebileceği bir yerdedir. Bu tamamen gülünç kişi, Kanadalı aktris Shay Mitchell’i çocuğunu beslerken ona bakmamakla suçladı. Görünüşe göre bu, yıldızı dikkat çekici biri yapıyor!

REKLAMCILIK

 

Özetle Sosyal Medya

Bu, bir trolle en sevdiğimiz etkileşimlerden biri olmalı. Elbette kimsenin üzerinde trollük yapmak istemiyoruz. Ama bu bize trolleme eyleminin ne kadar düşüncesiz olduğunu gösteriyor. Burada Bravo kralı Andy Cohen tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü var.

REKLAMCILIK
Özetle Sosyal Medya

Birinin oğlu için daha iyi bir insan olmasını söylemesiyle başlar. Bu oldukça cesur bir hareket! TV sunucusu yanıt verdiğinde, kişi eleştirisini hemen geri çekiyor. Hatta özür bile dilediler! Ne omurgasız bir trol!

REKLAMCILIK

 

çok güzel görünüyorsun

Bu listedeki birden fazla kadının düşük yaptıktan sonra trollenmesi kesinlikle çok çirkin. Bunun son derece duygusal bir dönem olduğunu ve birçok kadının hamileliği için yas tuttuğunu söylemeye gerek yok. Bu süre zarfında birine zarar vermeye çalışmak tamamen bizi aşıyor. Bu insanlar kim?!

REKLAMCILIK
çok güzel görünüyorsun

Hilaria Baldwin, düşük yaptıktan sonra böyle trollendi. Ardından, bu ekran görüntüsünü 2020’de daha nahoş mesajlarla paylaştı. Yanıt olarak, “Vücut pozitifliği ve aşk konusunda en büyük amigo kızlardan biriyim.”

REKLAMCILIK

 

DM’lerde duyarsızlaştırıldı

Etkileyici ve eski Casa Amor sakini Molly-Mae Hague, son zamanlarda internetin her yerinde. Pretty Little Thing’in yaratıcı yönetmeni, bir podcast’te koşuşturma hakkında bazı şüpheli iddialarda bulunduktan sonra sıcak suya girdi.

REKLAMCILIK
DM’lerde duyarsızlaştırıldı

Artı, erkek arkadaşı boksör Tommy Fury ve rakibi Jake Paul arasında bir DM savaşına çekildi. Dram! İngiliz influencer, sosyal medyasında bıraktığı kötü yorumları gösteren bu ekran görüntüsünü çevrimiçi olarak yayınladı. Bu DM, yıldızı sığ, anlamsız ve işe yaramaz olarak adlandırdı.

REKLAMCILIK

 

Senin Yaşındaki Bir Adam

Bu yorumcunun Busy Phillipps’in yüzüne de aynı şeyi söyleyip söylemeyeceğini bilmek isteriz. Yapmayacağına bahse girmeye hazırız. Aktris, basit siyah tozluk ve kısa bir üst giyerken egzersiz yaptığı bu özçekimi yayınladı.

REKLAMCILIK
Senin Yaşındaki Bir Adam

Bu çok çekici yorumcuya göre, yıldızın “ruloları” gösteriliyordu. Ne kaba! Neyse ki, Busy kendi yorumunu yaparak alkışladı. Bu adama bedava gramer dersi verdi, sonra ona “vücudu utandıran bir ezik” dedi. Bu mesajı kınıyoruz.

REKLAMCILIK

 

Nerede İniyorsunuz?

Bu arada, bu listede kaç kişinin kadın olduğunu fark ettiniz mi? Neredeyse daha fazla suistimal, zorbalık, tehdit ve aşağılama ile vuruluyorlar. Sanki toplum içinde kadın olmak bu yorumları yapanları tehdit ediyor gibi.

REKLAMCILIK
Nerede İniyorsunuz?

Bu ekran görüntüsü model Ianthe Rose tarafından paylaşıldı. Mutfakta bir fotoğrafını yayınladı, sadece daha fazla squat yapması gerektiği söylendi. Ne kadar çekici! Neyse ki onlara aklının bir parçasını verdi.

REKLAMCILIK

 

“Sen Böyle Değilsin”

Söylediğimiz gibi, birçok çevrimiçi trolleme homofobi, ırkçılık ve şovenizmle doludur. Bu insanlar konu nefret etmeye gelince oldukça tembeller. Bu takas bir trol, aktris Ashley Benson ve o zamanki kız arkadaşı Cara Delevingne arasındaydı.

REKLAMCILIK
“Sen Böyle Değilsin”

Birisi Ashley’nin gönderilerinden birinin altına, gerçek partneri yerine “güçlü ve yakışıklı bir dindar adam” seçmesini söyleyen kötü bir yorum bıraktı. Anlaşılacağı gibi, onlara aklından bir parça vermek için adım atan bu Cara’yı çileden çıkardı. Onu görmeyi seviyoruz.

REKLAMCILIK

 

“Ay’ı Astığın Gibi…”

Speaking of homophobia, here’s another comment from that unfortunate subcategory. These people seem to get extra irritated when they initially perceive somebody as straight and later find out that isn’t the case.

ADVERTISEMENT
“Like You Hung the Moon…”

Footballer and reality TV star Colton Underwood faced a lot of this reaction after he came out as gay in 2021. Colton was the first lead from The Bachelor to come out as gay. This particular message claims that having seen him with girls on TV “just hurts.”

ADVERTISEMENT

 

Take Her Down

Astoundingly, there’s been a whole social media campaign focused on bullying teen star Millie Bobby Brown. It all started when someone claimed that the actress refused to take a picture with a fan unless they removed their hijab. This story claims that Millie pulled the hijab from the person’s head.

ADVERTISEMENT
Take Her Down

From there, this became a meme with multiple people wrongly accusing the star of Islamophobia and homophobia. Hashtag Take Down Millie Bobby Brown share posts full of fake stories. This screenshot shows commenters mocking the actress’s body.

ADVERTISEMENT

 

“No One Cares”

Unfortunately, we’re not surprised that rapper Cardi B faces nasty online messages. The “Bodak Yellow” singer started off on a reality show and quickly rose to the top of her field.

ADVERTISEMENT
“No One Cares”

Bununla birlikte, birçok insan yıldızı eski bir egzotik dansçıdan başka bir şey olarak görmeyi reddediyor. Cardi, kendisine sahte rapçi diyen bir yorumcudan bu mesajları paylaştı. Ancak Cardi, kişiye “diyete devam etmesini” söylediğinde, şişman olduğu için tepkiyle karşılandı.

REKLAMCILIK

 

“Yalnızca Hafta Sonları”

Ünlü trollere gelince, Lil Nas X orada. Cidden, konu trolling sanatına gelince onun becerileri hakkında çok sayıda makale var. “Montero” şarkıcısı, özellikle çok fazla saldırıya uğradığı için kolunda çok fazla alkış aldı.

REKLAMCILIK
“Yalnızca Hafta Sonları”

Ne yazık ki, eşcinsel rapçi diğer ünlülerden de homofobiyle karşı karşıya kaldı. Bu paylaşımda çeşitli yorumcular yıldız hakkında homofobik yorumlar yapıyor. İnsan aslında harika bir insanın “eşcinsel olduğu” için yakınır. Neyse ki, Lil Nas X adımlarını atıyor.

REKLAMCILIK

 

“Anlamaya çalışıyorum”

Eski basketbolcu Dwyane Wade oldukça harika bir adam. Yıldız, trans olan kızı Zaya da dahil olmak üzere dört çocuk babasıdır. Dwyane, eşi Gabrielle Union ile bu aile fotoğrafını paylaştığında, troller tüm gücüyle ortaya çıktı.

REKLAMCILIK
“Anlamaya çalışıyorum”

Bu mesaj ünlü aileye yönelik utanç verici homofobi, transfobi ve ırkçılığı gösteriyor. Sporcu yanıt olarak, “Bir ebeveyn olarak tek amacım, çocuklarımın onları gördüğümü, sevdiğimi ve desteklediğimi hissetmesi” diye yazdı.

REKLAMCILIK

 

Sınırın Ötesinde

Erika Jayne tam olarak iyi bir yıl geçirmedi. Bir zamanlar glam ekipleri ve müzik videoları ile yükseklerde uçarken, şimdi büyük bir federal mahkeme davasının merkezinde. Yıldız, Instagram’da paylaştığı bu da dahil olmak üzere birçok ölüm tehdidi aldı.

REKLAMCILIK
Sınırın Ötesinde

Burada, bir yorumcu, diğer korkunç tehditlerin üzerine onu vurmakla tehdit ediyor. İnsanların neden bu tür mesajların iyi bir fikir olduğunu düşündüklerini anlamak zor. Gerçekten, ne işe yarar?

REKLAMCILIK

 

Hakaret Değil Ama…

Bir mesajın “Bunu hakaret olarak algılama ama” ile başlaması asla iyi bir haber değildir. Ciddi olalım – bu cümle asla iyi sonuçlanmayacak. Birisi bir şeyi hakaret olarak algılasa da söylemesen nasıl olur?

REKLAMCILIK
Hakaret Değil Ama…

Her neyse, realite yıldızı Nicole Polizzi (aka Snooki) böyle bir yoruma maruz kaldı. Ne kaba! Yanıt olarak, “Ben oldum. Üç çocuk belinizi mahveder. Zayıf olmaya çalışmıyorum. Kas kazanmaya çalışıyorum.”

REKLAMCILIK

 

Biliyor musun?

Kardashian-Jenners kesinlikle çok büyük miktarda çevrimiçi tacizle karşı karşıya. Bu hanımlar, sırf var olmakla insanları yanlış yoldan ovuyor gibi görünüyor. Tüm çetenin dışında, Khloé kesinlikle en çok zorbalığa maruz kalan kardeştir.

REKLAMCILIK
Biliyor musun?

Yıllarca vücudundan utandı ve şimdi ebeveynliği hakkında kötü yorumlarla karşı karşıya. 2019’daki bu saçma Instagram yorumunda birisi realite yıldızını kızını “aksesuar olarak” kullanmakla suçluyor. Sık sık yaptığı gibi, Khloé tam olarak ne düşündüğünü yanıtladı.

REKLAMCILIK

 

Klavyeden Uzak Durun

İngiliz şarkıcı-söz yazarı FKA Twigs, aktör Robert Pattinson ile çıkmaya başladığında, bir sürü tacizle karşı karşıya kaldı. Özellikle İngiliz aktörün hayranları, ilişkileri hakkında kötü ırkçı yorumlar yaptı. O sırada Twigs, kötüye kullanımı “çok korkunç” olarak nitelendirdi.

REKLAMCILIK
Klavyeden Uzak Durun

Robert Pattinson ve FKA Twigs, 2014’ten 2017’ye kadar çıktı. Yıldız, o zamandan beri R Patz’ın hayranlarının onu bir tür “beyaz Prens Yakışıklı” olarak gördüğünü öne sürdü. Ne yazık ki, beyaz olmayan kadınlara yönelik bu tür çevrimiçi taciz çok yaygın.

REKLAMCILIK

 

Yabancıların Nefreti

Bak, Spears kardeşler arasında devam eden savaş söz konusu olduğunda, kesinlikle Britney Takımındayız. Ancak bu, küçük kardeşi Jamie Lynn’e gönderilen kötü ve acımasız mesajları tasvip ettiğimiz anlamına gelmiyor.

REKLAMCILIK
Yabancıların Nefreti

Yıldız, bu çirkin yorumu kendi yanıtıyla birlikte sosyal medyasında yayınladı. “Bir seçeneğim olmadan önce yabancıların sevgisini ve nefretini almaya alışkın değilim” diye yazdı. Bu tür bir nefrete müsamaha gösterilmemesi gerektiği konusunda hemfikiriz.

REKLAMCILIK

 

Yeni Mesaj Alındı

Halkın gözünde büyüyen bir diğer yıldız, rockçı Ozzy ve televizyoncu Sharon’ın kızı Kelly Osbourne. Yıllar boyunca, Kelly görünüşü ve vücudu için zorbalığa uğradı. Ne yazık ki, hala oluyor.

REKLAMCILIK
Yeni Mesaj Alındı

Kelly Osbourne, 2019’da babasının Parkinson hastalığı teşhisini yayınladıktan sonra nefret dolu mesajlar aldı. Bu, babasının ölmesinin “harika” olduğunu söyledi. Yanıt olarak, mesajın ekran görüntüsünü aldı ve “… biraz ilgiye ihtiyacın var gibi görünüyor ???” başlığıyla yayınladı.

REKLAMCILIK

 

Uyandırma Çağrısı

Realite yıldızı Abbie Chatfield, siber zorbalıkla mücadelesinde ciddi. Yıldız, kendisine gönderilen yüzlerce kötü mesajı ortaya çıkardı. Aslında, bunlarla dolu özel bir Google sürücüsü var. Abbie, çevrimiçi olarak vücuttan utandı ve yorumcular, “Her yerde sarkık. Biraz kilo verin ya da gerçekten uygun ve uygun kıyafetler giyin. ”

REKLAMCILIK
Uyandırma Çağrısı

Abbie, trolleri engellemenin ve silmenin sorunu çözmek için yeterli olmadığını düşünüyor. Ayrıca zorbalar tarafından sosyal medyasından uzaklaştırılmaması konusunda da kararlı.

REKLAMCILIK

 

Trolleri beslemeyin

Korkunç bir şekilde, Lily Allen, düşük yaptıktan sonra çevrimiçi saldırıya uğrayan başka bir ünlü kadın. 2017’de İngiliz şarkıcı, taciz çığı nedeniyle Twitter’a aslında ara vermişti.

REKLAMCILIK
Trolleri beslemeyin

Daha önce söyledik ve tekrar söyleyeceğiz – düşük yaptıktan sonra biriyle alay etmek asla doğru değildir! Durduğumuz yerden, bu yorum yapanların hesapları derhal devre dışı bırakılmalıdır.

REKLAMCILIK

 

“Hepinizin Chill Yapmanız Gerekiyor”

Ve kötü DMS listemizi başka bir realite yıldızıyla kapatıyoruz. Bu kez aldığı yorumların bir kısmını sosyal medyada paylaşan Evan Bass. Bu durumda, birisi Evan ve karısı Carly Waddell’in Paskalya tatili sırasında birbirlerini geçmeye çalıştıklarına karar verdi.

REKLAMCILIK
“Hepinizin Chill Yapmanız Gerekiyor”

Evan aslında kendisine saldıran trollere çok düşünceli bir yanıt verdi. “Sadece empati hakkında düşünmeme ve kötü şeyler söyleyen insanlar için çok kötü hissetmeme neden oldu” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0