istanbul manzara

”Adele” Çocuğunun Babası ”Simon Konecki” İle Evleniyor!
288 okunma

”Adele” Çocuğunun Babası ”Simon Konecki” İle Evleniyor!

ABONE OL
2 Kasım 2016 22:13
”Adele” Çocuğunun Babası ”Simon Konecki” İle Evleniyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele, üç yaşındaki oğlu Angelo’nun babası Simon Konecki ile evlenmeye karar verdi!

Albüm satış rekoru kıran ve bu satıştan 90 milyon sterlin (yaklaşık 340 milyon TL) kazanç elde eden 28 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele, yardım derneği yöneticisi olan Konecki ile beş yıldır birlikte.

Çiftin bir arkadaşı, “Bu adımı atmak için doğru zamanın bu olduğunu düşündüler. Büyük bir kutlama yapmayacaklar ve Adele’i hiçbir zaman parmağında kocaman bir pırlantayla görmeyeceksiniz” dedi.

Çiftin evlilik kararından dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen arkadaşları, 10 aydır turnede olan Adele’in turne bitiminde bir süre evde ailesiyle zaman geçireceğini söyledi.

İKİNCİ BEBEĞİ YAPMAK İSTİYOR!

Adele, turne için sürekli farklı yerlerdeyken, nişanlısı Konecki de Drop4Drop adlı yardım derneği için çok fazla seyahat edince çiftin ayrıldıkları söylentileri ortaya çıkmıştı. Ancak çift, evlilik kararını duyurarak bu iddiaları yalanlamış oldu.

Geçtiğimiz günlerde The Sun’da  Adele’in oğlunu kontrol altında büyütebilmesi için 10 yıl sahne almayacağı haberleri yayınlanmış, ünlü şarkıcı bu haberleri yalanlamamış ve turnesi bittikten sonra ikinci bebeği yapmak istediğini açıklamıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0