DOLAR 32,4539 -0.01%
EURO 34,8210 0.18%
ALTIN 2.435,07-0,13
BITCOIN 2034538-2.00271%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Aldatılma iddiası mahkemelik etti

Aldatılma iddiası mahkemelik etti

ABONE OL
6 Ekim 2018 12:27
Aldatılma iddiası mahkemelik etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla, tasarrufunda bulundurduğu balta ile saldıran Mustafa İlker Özhan ile kavga ettiği şahıs Onur Rıdvan Uğur, Girne Kaza Mahkemesi’nde teminata bağlanarak ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

Girne’de önceki gün akşam saatlerinde, ailevi nedenlerle yaşanan kavga olayı sonrası tutuklanan iki kişi dün mahkemeye çıkarıldı.

Eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla, tasarrufunda bulundurduğu balta ile Onur Rıdvan Uğur’a saldıran Mustafa İlker Özhan ile kavga ettiği şahıs Onur Rıdvan Uğur, Girne Kaza Mahkemesi’nde teminata bağlanarak ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kavgaya tutuştular

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen teminat duruşmasında Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Tosun’u tanık olarak dinletti.

Zanlılar Mustafa İlker Özhan ile Onur Rıdvan Uğur’un 4 Ekim günü saat 19.50 sıralarında Girne’de meydana gelen “Tecavüz-i Alet Taşıma”, “Kavga” ve “Rahatsızlık” suçlarında methaldar olduklarını belirten polis memuru Hüseyin Tosun, zanlı Mustafa İlker Özkan’ın, tasarrufunda bulundurduğu baltayı, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla zanlı Onur Rıdvan Uğur’a vurmak maksadıyla kaldırması üzerine iki şahsın kavgaya tutuştuğunu dile getirdi.

Birbirleriyle yumruklaşan ve bağırıp çağıran iki zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını ifade eden Hüseyin Tosun, meseleyle ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlıların mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Zanlıların işlemiş oldukları suçun hafif suç kapsamında olduğuna dikkat çeken Yargıç Meltem Dündar, zanlıların yurt dışına çıkışlarının yasaklanıp, tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulması ve 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzaları karşılığında yargılanıncaya kadar serbest kalmalarına emir verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.