istanbul manzara

Aleyhine Getirilen Hiç Bir Suçu Kabul Etmiyor
361 okunma

Aleyhine Getirilen Hiç Bir Suçu Kabul Etmiyor

ABONE OL
14 Kasım 2016 08:50
Aleyhine Getirilen Hiç Bir Suçu Kabul Etmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da eski kız arkadaşını darp edip burnunu kıran zanlı Abdulsamet Türk tutuklanarak bugün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mustafa Parlak olayla ilgili bulguları aktardı. Parlak huzurda bulunan zanlı Abdulsamet Türk’ün 28 Ekim tarihinde Lefkoşa’da eski kız arkadaşı N.G’nin evine giderek onunla konuşmak istediğini ancak konuşma esnasında tartıştıkları esnada yüzüne yumruk atarak burnunu kırdığını söyledi. Polis olayın akabinde ev kaçan müştekinin peşinden giden zanlının evin kapısını kırıp eve zorla girdiğini ve daha sonrada olay yerinden kaçtığını belirtti. Polis memuru Mustafa Parlak olayın üzerinden 15 gün geçmesine rağmen zanlının önceki gün tespit edildiğini ve tutuklandığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ve zanlının soruşturma maksatlı 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hale Dağlı huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının soruşturma maksatlı 1 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0