DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20788461.55093%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Arda Erkan Ölüm Nedeniyle İlgili Korkunç Gerçek –  İşte Adli Tıp Uzmanının Raporu
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Arda Erkan Ölüm Nedeniyle İlgili Korkunç Gerçek – İşte Adli Tıp Uzmanının Raporu

Arda Erkan Ölüm Nedeniyle İlgili Korkunç Gerçek – İşte Adli Tıp Uzmanının Raporu

ABONE OL
16 Mayıs 2017 11:47
Arda Erkan Ölüm Nedeniyle İlgili Korkunç Gerçek –  İşte Adli Tıp Uzmanının Raporu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erkan’ın ölümü ile ilgili hazırlanan kapsamlı rapora göre, Arda uyuşturucudan değil boynunun sıkılmasından ve göğsünün bastırılmasından dolayı öldü.

2 yıl önce kaybettiğimiz Arda Erkan’ın ölümü ile ilgili İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Uzmanı Prof Dr. Nevzat Alkan’ın hazırladığı kapsamlı rapor Arda’nın ölümünün uyuşturucudan değil boynunun sıkılmasından ve göğsünün bastırılmasından olduğunu ortaya koydu.
Afrika Gazetesi’nin haberine göre, Prof. Fr. Nevzat Alkan hazırladığı raporu dün mahkemeye sundu. Raporda şöyle deniliyor: Arda Erkan’ın ölümün alkol ve uyutucu – uyuşturucu – uyarıcı maddelerin tesiri altında ve dolayısıyla başkaları tarafından tatbik edilecek bir tavmaya direnç gösterme gücünün zaafa uğradığı bir durumda göğsüne bastırılması sıkıştırılması ve boynunun da sıkılması sureti ile oluşmuş olduğu kanaatine vardım.

Lefkoşa Devlet Hastanesi Adli Tıp Uzmanı Dr. İdris Deniz’de Arda Erkan’ın otopsisinden sonra hazırladığı raporda vücuttaki morlukların sert cisimlere çarpması sonucu meydana gelebileceği gibi dışarıdan kuvvet uygulanması ya da sert ve küt bir cisimle vurulması sonucu ile de olabileceğini belirtmişti
Prof. Dr. Nevzat Alkan’ın raporundan sonra halen devam eden davada verilecek karar merakla bekleniyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.