DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046781-2.47321%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Arıklı: “Akıl tutulması yaşıyoruz…! Bu nasıl bir haberciliktir, Allah sizi bildiği gibi yapsın”
  • Kibris Web Haber
  • Gündem
  • Arıklı: “Akıl tutulması yaşıyoruz…! Bu nasıl bir haberciliktir, Allah sizi bildiği gibi yapsın”

Arıklı: “Akıl tutulması yaşıyoruz…! Bu nasıl bir haberciliktir, Allah sizi bildiği gibi yapsın”

ABONE OL
15 Temmuz 2021 22:11
Arıklı: “Akıl tutulması yaşıyoruz…! Bu nasıl bir haberciliktir, Allah sizi bildiği gibi yapsın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak, bugün katıldığı bir TV programındaki konuşmasının bir internet haber sitesi tarafından çarpıtıldığını söyledi.

“Bu nasıl bir haberciliktir, bu nasıl bir haber okuyuculuktur. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ne deyim…” diyerek isyan eden Arıklı, açıklamalarına tepki gösteren Cemal Özyiğit ve Mehmet Harmancı’ya ulaşmaya çalıştığını ancak ulaşamadığını söyledi.

CTP lideri Tufan Erhürman ile görüşme yaptığını aktaran Arıklı “Sayın Erhürman’ı aradım. Durumu izah ettim. İzahatım için teşekkür etti” ifadelerini kullandı.

Erhan Arıklı’nın açıklaması şöyle:

AKIL TUTULMASI YAŞIYORUZ…

Az önce katıldığım bir TV Kanalında Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın Kıbrıs ziyaretini değerlendirirken, onun Mecliste yapacağı konuşmaya da değinerek şunları söyledim;

“Fikrine katılır veya katılmazsınız. Seversiniz veya sevmezsiniz. Ama orada konuşacak olan Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır. Bizi tanıyan tek ülkenin Cumhurbaşkanı. İlk defa böyle bir konuşma yapılıyor. Orada herkesin bulunması en büyük arzumuz. Hele hele katılıp da bir provokasyon olması bizi ciddi şekilde rencide eder. CTP ve TDP’nin de orada olmasını umut ediyorum. Umarım bir provokasyon olmaz. CTP ve TDP’nin bu konuda dikkatli olması gerektiğinin altını çiziyorum…”

Konuşmam aynen bu. Ne garip ki bir haber sitesi bunu haberleştirirken, Arıklı;”CTP ve TDP’yi uyardım” şeklinde verdi.

Haberin içeriğinde “Uyarma” ile ilgili bir cümle yok.

Haber sosyal medyada yayınlanınca CTP ve TDP’liler altına küfür ve hakaret yarışına girerek yorum yaptılar. Yetmedi Sevgili Mehmet Harmancı; “Arıklı’nın haddine değil” dedi. Bazı CTP’liler kendi hesaplarından ağır laflar söylediler. Sayın Özyiğit ve Sayın Harmancıyı aradım. Cevap vermediler. Sayın Erhürman’ı aradım. Durumu izah ettim. İzahatım için teşekkür etti.

Şimdi sormak lazım. Bu nasıl bir haberciliktir, bu nasıl bir haber okuyuculuktur. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ne deyim…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.