DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20685371.13512%
Lefkoşa
°

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Arıklı: Polislerin eğitime ihtiyacı var

Arıklı: Polislerin eğitime ihtiyacı var

ABONE OL
16 Nisan 2019 12:16
Arıklı: Polislerin eğitime ihtiyacı var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı. YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı Üniversitelerle ilgili aldığı gündem dışı konuşmasında Bertan Zaroğlu ile ilgili konuştu. Arıklı’nın Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“Bertan Zaroğlu dün yaşanan olayla ilgili olarak şikayetini yaptı. Olayla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum.Polislerin ciddi bir eğitime ihtiyacı var.Polis,insanları adam yerine koymuyor,arkasını dönüp gidiyor.Bir konuya daha değineceğim.Sorumlu mevkide bulunan bizler de dışardaki holiganlara malzeme vermemeliyiz.Belediye başkanları kendi sosyal medya hesaplarından yazı yazıyor.Polis beni yazabilir diyor.Sn Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli aracındaki siyah filmi çıkartsın gitsin cezasını ödesin .O da suç işliyor.Bu çifte standart.”

Arıklı’nın sözleri üzerine Meclis’te sesler yükseldi.

Daha sonra ise CTP Milletvekili Doğuş Derya’nın talebi üzerine Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay tarafından Milletvekilliği Dokunulmazlığının ne anlama geldiği meclise anlatıldı ve Milletvekillerinin örnek vatandaşlar olması gerektiği vurgulandı.

Erhan Arıklı ile sözlerinin devamında dışarda olay çıkarmaya çalışan ‘Truva Atları’ var dikkat etmeliyiz dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.