DOLAR 32,5202 0.24%
EURO 34,8466 0.23%
ALTIN 2.444,390,26
BITCOIN 20689250.643%
Lefkoşa
°

04:20

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu; 2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu, ”Hazel Orac”
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • ”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu; 2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu, ”Hazel Orac”

”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu; 2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu, ”Hazel Orac”

ABONE OL
13 Nisan 2017 20:04
”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu; 2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu, ”Hazel Orac”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu;
2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu & Kişisel Antrenör &  Pilates ve Yoga Eğitmeni & Milli Vücut Geliştirme Sporcusu  ”Hazel Orac’ı” Tanıyalım.

İsim: Hazel     Soyadı: Orac    Doğum Tarihi: 20.05.1990   Medeni Durumu: Bekar
Ünvanı: 2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu & Kişisel Antrenör &  Pilates ve Yoga Eğitmeni & Milli Vücut Geliştirme Sporcusu   Yaşadığı Yer: Güzelyurt

1- Bize biraz kendinizden bahsedermisiniz?

Merhaba. Adım Hazel, soyadım Orac, 20.05.1990 Güzelyurt doğumluyum. İlkokulu Güzelyurt Kurtuluş İlkokulun’da, Ortaokul ve Lise öğrenimimi ise Güzelyurt Türk Maarif Kolejin’de tamamladım. Ardından Yakın Doğu Üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) 2011 yılında mezun oldum. Okul yaşantım boyunca işimle ilgili çalışmalarım olsa da mezun olmamla birlikte iş hayatına tamamen atıldım ve kısa sürede kişisel çalıştırdığım üyelerim ve yaptığım grup seansları ile kafamda oluşturduğum düzeni yakaladım. Bu durum hayatımın vücut geliştirme ile ilgili olan kısmının başlamasında çok büyük bir etken oldu çünkü istediğim şeye ulaştığım için yeni bir arayış içerisine girdim. Belli başlı temek ve değişmez kurallarım haricinde sürekli yenilik ve farklılık yapmak isteyen biriyim. Dolayısıyla iş haricinde başka bişeyler yapmam gerektiğini düşünmeye başladım. İnsanlarla yeterince ilgilendiğimden dolayı kendimle daha çok ilgilenmeye karar verdim. Küçük yaşlardan beri severek yaptığım bu sporu kendimde daha detaylı daha profesyonelce uygulamaya karar verdim. Baktım ki antrenmanlarım sürekli ve düzenli bir şekilde devam ediyor, beslenme ile ilgilide kötü bir durum yok neden daha fazlası olmasın, bunu bir amaç doğrultusunda yapmayayım ki dedim… ve hemen Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyon Başkanı Sayın Ali Dahlameroğlu’nu aradım. Attığım.bu adım farklı, güzel ve kendimi bulduğum bir dünyaya girmemi ve bugünlere gelmemi sağladı.

2- Hobileriniz, fobileriniz ve sizi tanımlayacak özelliklerinizide öğrenmek istesek?

Doğa yürüyüşleri yapıp örneğin; St. Hilarion, Buffavento Kalesi gibi yerlere çıkmayı, Alagadi gibi yerlerde deniz kenarında yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Herhangi fobim yok açıkcası… Kişisel özelliklerimde inatçı oluşum, belli başlı kurallarımın olması ve bunların dışına çıkmamak gibi
durumlarım olsada, duygusal, yardım sever, genellikle olumlu düşünmeyi seven biriyim.

3- En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?

Şu an için en büyük hayalim Dünya standartlarında tanınan, başarılı ve yurt dışında yaşayan sporcular gibi bir düzeye gelebilmiş olmak. Kısaca sadece yarışma odaklı bir hayat ,bunun üzerinden yapılan işlerin uygulanmasi gibi bir yaşamı hayal ediyorum. 

4- Herhangi bir kişinin en favori insanımısınız ve nedeni nedir?

 Herhangi bir kişinin favori insanimıyım bilemiyorum ama çocuk fitnessteki çocuklarımız büyüdüklerinde benim gibi olmak istediklerini söylüyorlar. İlerde böyle bişey olur mu bilemem ama o güzel ve minik kalplerinden bunu geçirmeleri bile bana yetiyor açıkçası…

 5- Hangi renk veya renkler sizi yansıtır?

 Siyah, beyaz, krem benim favori renklerim ama tüm renkleri kombin yapıp kullanmayı seviyorum.

 6- Yalan söylemenin sizce uygun olduğu durumlar nelerdir? Beyaz yalan söylermisiniz, söylerseniz ne söylersiniz?

 Söylenen her yalanın bir şekilde ortaya çıktığına inananlardanım ama karşı tarafın zarar görmesini, o an için mutsuz olmasını engelleyici durumlarda küçük yalanlar söylediğim olmuştur. Örneğin kilo verme durumunda çok takıntılı ve mutsuz kişiler olduğunda onun psikolojik olarak daha da çökmemesi için olumlu yönde, onu motive etmek amaçlı söylediğim beyaz yalanlar oluyor ama zaman geçip kişi kendini toparladığında ona esprili bir dille geçmişte böyle durumlar atlattığımızıda itiraf etmeden geçemiyorum.

 7- Hayatınızda aldığınız en iyi tavsiye?

 Hayatımda aldığım en iyi tavsiyelerden biri ortaokul yaşlarında çok değer verdiğim bir beden eğitimi öğretmenimin ‘’Ayten Gazi’nin’’ Bana; ‘’Hayatta ideallerinin, hedeflerinin peşinden gitmekten her ne olursa olsun kim ne derse desin sakın vazgeçme’’ demesiydi…

 8- Ulaşamadığınız biri ile tanışıp sohbet etme imkanınız olsaydı bu kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdiniz?

 Tanışmak istediğim tek bir kişi yok acıkcası. Her dönem farklı profesyonel vücut geliştirme sporcularının farklı özelliklerini beğeniyorum. Bunları görme fırsatım olsa kesinlikle antrenman programlarını ve beslenmelerini sorar onlarla birlikte antrenman yapma şansım olsun isterdim.

 9- KKTC’de nelerin değişmesini isterdiniz?

Başta KKTC’nin tanınmış bir ülke olmasını isterdim. Yurt dışında, avrupa’da yaşayan sporcuların sahip olduğu avantajların en azından yarısının bizim olmasını ve gençlerin önünün daha açılıp, kalıcı desteklerin olmasını isterdim. Ayrıca saçma belki ama ülkemiz içinde geçerli deniz kenarlarında açık havada spor salonlarının olmasını ve orda ağırlıklı antrenmanlarının yapılabileceği yerler olmasını isterdim. 🙂 Sizce de çok güzel olmazmıydı? 🙂

 10- Hayatta en tahammül edemediğiniz ve en çok takdir ettiğiniz şeyler nelerdir?

 Hayatta en tahammül edemediğim şey insanların her konuda bilgi sahibi olduğunu zannedip bilip bilmeden yorum yapabilmeleridir. En takdir ettiğim şey ise kişinin mutlu olacağını düşündüğü şeyleri kimseyi dikkate almadan yapmaya çalışmasıdır.

11- Kendinizi üç kelimeyle anlatın desem?

 İnançlı, disiplinli, hedef odaklı…

 12- En son hangi sinema filmini izleyip, hangi kitabı okudunuz?

 En son izlediğim film; ‘’John Wick 2.’’

En son okuduğum kitabi hatırlamıyorum çünkü gerçekten kitap okumaktan hoşlanmıyorum. Kaldı ki buna ayıracağım kaliteli zamanım, çok uzun süredir yok…

 13- Burcunuz nedir? ve sizce burcunuzun özelliklerini taşıyormusunuz?

 Boğa burcuyum. Burçlar hakkında çok bir bilgim yok ama inatçı oldukları, değişiklikten pek hoşlanmadıklarını biliyorum. Evet kesinlikle bu özellikleri taşıyorum…

 14- Desteklediğiniz Futbol takımı hangisidir? ve tuttuğunuz takımı takip edip, maçlarını izliyormusunuz?

 Hayır. Herhangi bir futbol takımını desteklemiyorum ve futboldan pek hoşlanmıyorum…

 15- Son olarak, internet gazetesi; kibrisgercek.com ve ”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” köşesi hakkında ki düşüncelerinizi öğrenebilirmiyiz?

 ‘’Armağan Dinletener ile 5 Dakikada 15 Soru’’ köşesinin internet üzerinden olması kesinlikle çok güzel ve pratik. Ayrıca çağımızda internet üzerinden yapılan şeyler çok daha fazla ilgi gördüğünde ulaştığı kitleler daha fazla oluyor. Ayrıca soruların kaliteli ve güzel olduğunu düşünüyorum.

 ”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin Bugünkü Konuğu;

2017 Türkiye Kadınlar Fitness Şampiyonu & Kişisel Antrenör &  Pilates ve Yoga Eğitmeni & Milli Vücut Geliştirme Sporcusu, Sevgili; ”Hazel Orac’a”,

”Armağan Dinletener ile 5 Dakika’da 15 Soru” Köşesinin,
hazırladığı soruları, büyük bir zevk ve titizlikle cevap verip, katıldığı için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

''Armağan Dinletener ile 5 Dakika'da 15 Soru''
 Bir ''Kıbrıs Gerçek'' Köşesidir.
 Tüm hakları saklıdır. ®

''Kıbrıs Gerçek''
 Genel Yayın Yönetmeni
 ve
 Magazin Müdürü
 Armağan Dinletener
 Tel: 
0533 830 3783
 e-mail:
armagan.dinletener@outlook.com 
info@kibrisgercek.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.