istanbul manzara

Assos Kuyumculuk soygunundan tutuklanan kardeşler serbest bırakıldı
286 okunma

Assos Kuyumculuk soygunundan tutuklanan kardeşler serbest bırakıldı

ABONE OL
19 Eylül 2016 15:51
Assos Kuyumculuk soygunundan tutuklanan kardeşler serbest bırakıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkent Lefkoşa’da artarda iki kuyumcuda meydana gelen soygun olaylarıyla ilgili gözaltına alınan zanlı V.A’nın ardından kardeşi H.A. da bu sabah serbest bırakıldı.

Elde edilen bilgiye göre yapılan soruşturma kapsamında H.A.’nın soygun olaylarıyla ilgili bağlantısı olmadığının tespit edilerek, mahkemeye çıkarılmadan serbest kaldığı açıklandı.

 

Taşkınköy’deki Erdinç Kuyumculuktan 3 dakikada 300 bin TL, Küçük Kaymaklı’daki Assos (Altınbaş) Kuyumculuk’tan 40 dakikada 900 bin TL değerinde altın ve pırlanta çaldıkları iddiasıyla baş harfleri H.A. ile V.A. olan kardeşler 15 Eylül akşamı gözaltına alınmıştı.

İleri soruşturma kapsamında zanlı H.A. ‘şüpheli’ görülerek 16 Eylül Cuma günü mahkemeye çıkarılırken, kardeşi V.A. ise yüksek tansiyon nedeniyle hastanede müşahede altına alınmıştı. Zanlı H.A. aleyhine mahkemede 3 gün tutukluluk emri alınırken, kardeşi V.A. ise ‘olaylarla bağlantısı olmadığı’ tespit edilerek aynı gün serbest bırakılmıştı.

Polis yaptığı ileri soruşturma kapsamında H.A.’nın da her iki soygun meselesiyle ilgili olarak bağlantısı olmadığını tespit etmesi üzerine dün sabah nezarethaneden çıkarılarak serbest bırakıldı.
Öte yandan polisin her iki soygun meselesiyle ilgili soruşturmasını sürdürmeye devam ediyor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0