DOLAR 32,4258 -0.08%
EURO 34,8519 0.2%
ALTIN 2.438,480,01
BITCOIN 2040027-1.5133%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Birçok suçtan tutuklandı

Birçok suçtan tutuklandı

ABONE OL
5 Aralık 2019 10:24
Birçok suçtan tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnci Aşıcı’nın işyerine giderek cep telefonundan görüntülü sohbet açıp, önceden husumetli olduğu Veysi Çelik’i gösteren Faysal Aydın’ın cep telefonunda mahkeme salonunun fotoğrafları bulundu
Girne’de, İnci Aşıcı’nın işyerine gidip, cep telefonundan görüntülü sohbet açarak önceden aralarında husumet olan Veysi Çelik’i gösteren Faysal Aydın’ın cep telefonunda Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Salonu’nun fotoğrafları da bulundu. “Mahkemeler Yasası’na aykırı hareket”, “Uygunsuz tavır ve hareket”, “Genel rahatsızlık” gibi bir çok suçtan tutuklanan Faysal Aydın, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve aleyhine soruşturma amaçlı olarak 2 günlük tutukluluk emri alındı. Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında yeminli şahadet vererek olguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Ömer Yavuz, zanlının 3 Aralık tarihinde işletmeciliğini İnci Aşıcı’nın yaptığı ‘Pearl’ isimli iş yerine giderek kullanımında bulunan cep telefonu ile Whassap’tan görüntülü sohbet açarak aralarında daha önceden husumet bulunan Veysi Çelik’i gösterdiğini söyledi. Zanlının şikâyet üzerine Girne’de tespit edilerek tutuklandığını kaydeden polis memuru Yavuz, cep telefonunda gerçekleşen incelemede izleyici olarak girdiği ceza davalarının görüşüldüğü salonun resimlerinin tespit edildiğini belirtti. Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden Yavuz, telefonda bulunan resimlerin DATA incelemesinin yapılacağını, Aşıcı’ya ait işyeri kameralarının inceleneceğini belirterek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Meltem Dündar, zanlı aleyhindeki soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için istenen 2 günlük tutukluluk emrini verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.