istanbul manzara

Bütçe dostu Redmi Pad’in özellikleri lansmandan önce sızdırıldı!
131 okunma

Bütçe dostu Redmi Pad’in özellikleri lansmandan önce sızdırıldı!

ABONE OL
28 Eylül 2022 11:00
Bütçe dostu Redmi Pad’in özellikleri lansmandan önce sızdırıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzunca bir süredir beklenen Civi 2 modelini kısa bir süre önce tanıtan Xiaomi, arayı çok açmadan bir etkinlik daha düzenleyerek yeni ürünlerini vitrine çıkaracak. Bu noktada öne çıkan ürünlerden birisi de Redmi Pad diyebiliriz. Son olarak uygun fiyatlı tabletin teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu.

Redmi Pad kullanıcılara neler sunacak?

Redmi Pad; 10.61 inç 2000 x 1200 çözünürlüklü 90 Hz yenileme hızı sunan IPS LCD panelle sahip. Aynı zamanda ekranda 400 nit parlaklık ve 1500:1 kontrast oranı bulunuyor.

Cihazda MediaTek Helio G99 işlemcisi kullanılacak. 6 nm fabrikasyon süreciyle üretilen yonga seti; iki 2.2 GHz ARM Cortex-A76 ve altı 2.0 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G57 MC2 grafik ara birimine ev sahipliği yapıyor.


Xiaomi 12T serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Xiaomi 12T serisinin tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Xiaomi 12T serisinin çıkış tarihi aylardır süregelen sızıntıların ardından resmen belli oldu. İşte akıllı telefonların çıkış tarihi!

Tablet, kamera tarafında çok ciddi şeylerin sözünü vermiyor. Zira önde 8 Megapiksel selfie ve arkada da yine 8 Megapiksel ana kamera bulunuyor.

Cihazda 3/4 GB RAM ve 64/128 GB dahili depolama seçenekleri mevcut. Bunun dışında kutudan çıkar çıkmaz Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzünü çalıştıracak.

Tablet pil konusunda standartlara uyuyor. Zira bu noktada bizleri 18W destekli 8000 mAh‘lik bir pil karşılıyor. Son olarak gri, gümüş ve yeşil renklerle satışa çıkacağını ve fiyatının da küresel pazarda 300 doların altında bir fiyat etiketine sahip olacak. Dolby Atmos destekli 4 hoparlöre de sahip olduğunu belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0