DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20710990.87036%
Lefkoşa
°

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Çalışmak için gelip kaçak duruma düşüyorlar

Çalışmak için gelip kaçak duruma düşüyorlar

ABONE OL
26 Kasım 2018 11:16
Çalışmak için gelip kaçak duruma düşüyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de önceki gece gerçekleşen operasyonda, ülkede kaçak oldukları tespit edilen Pakistan uyruklu 7 kişi dün mahkemeye çıkarıldı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin önceki gece Girne’de gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonda şehir merkezinde kimlik kontrolü için durdurulan Pakistan uyruklu 7 kişi polise izahat ve pasaport veremeyince tutuklandı.

Ülkede uzun zamandır çalışma izni olmadan kaldıkları tespit edilen zanlılar Amir Shahizad, Abu Bakar, Israr Ahmad, Shazar Ali, Ali Naseeb, Manzar Ali ve Zain Hassan dün tutukluluk talebi ile Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlı Shazar Ali dışında tüm zanlıların 3’er gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Zanlı Ali’nin pasaportu olduğu ve vizesinin dolmadığı beyanını dikkate alan Avcıoğlu, zanlının beyanlarının doğruluğunun araştırılması için 1 gün tutukluluk emri verdi.

Zanlı Shazar Ali’nin bugün yeniden mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
Ülkede kaçak yaşıyorlar

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Murat Kermioğlu, zanlıların “KKTC’de ikamet izinsiz” kaldıklarını söyledi.

Polis memuru Murat Kermioğlu, zanlıların önceki gece Girne’de şehir merkezinde gerçekleşen operasyonda tutuklandıklarını, ülkede yasal statülerinin olmadığı tespit edildiğini kaydetti.

Zanlıların tutuklandıkları esnada, farklı birçok beyanda bulunduklarını belirterek, bunların araştırılması gerektiğine vurgu yapan Kermioğlu, soruşturmanın selameti için zanlıların üçer gün tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Ali pasaportu olduğunu iddia etti

Mahkemenin tutukluluk emri üzerine söz hakkı alan zanlılardan Shazar Ali, evde pasaportu olduğunu ve yakalandıktan sonra polisle evde pasaportu aradıklarını ancak başka dolapta olduğunu söylemeyi unuttuğunu iddia etti.

Vizesinin dolmadığını öne süren zanlı Ali, pasaportu polise verebileceğini ifade etti.

Zanlının beyanı üzerine, Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu polisin gerekli tedbirleri alarak zanlı ile yeniden adrese gidilip arama yapılması ve zanlının bugün yeniden mahkemeye çıkarılmasına direktif verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.