istanbul manzara

Call of Duty: Modern Warfare 2 için sürpriz kampanya!
125 okunma

Call of Duty: Modern Warfare 2 için sürpriz kampanya!

ABONE OL
17 Ağustos 2022 20:33
Call of Duty: Modern Warfare 2 için sürpriz kampanya!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Activision, Call of Duty serisinin son oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare 2‘yi 28 Ekim tarihinde erişime açacak. Ancak oyunu ön siparişle satın alan kullanıcılar, erken erişim kampanyası sayesinde bir hafta önceden test edebilecek. İşte yeni Call of Duty: Modern Warfare 2 fırsatı.

Call of Duty: Modern Warfare 2’yi çıkmadan oynayın

Call of Duty: Modern Warfare 2 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun 28 Ekim’de çıkış yapacağını söyleyen Activision, Modern Warfare 2’yi Steam gibi dijital mağazalara yüklemeye başladı. Call of Duty: Modern Warfare 2 fiyatı 699,00 TL’den başlıyor.

Activision’ın açıklamasına göre, oyunu ön sipariş verenler birtakım avantajlara sahip olacak. Dijital mağazalardan ön sipariş verenler, Modern Warfare 2’nin tek oyunculu modunu 20 Ekim‘de oynayabilecek. Yani resmi olarak çıkış yapmadan oyunun hikayesini bitirebilirsiniz.


Sony ve Microsoft, Call of Duty yüzünden birbirine girdi!

Sony ve Microsoft, Call of Duty yüzünden birbirine girdi!

Yeni Call of Duty oyunları PlayStation’a gelecek mi? Sony, Microsoft’un Activision’ı satın almasından endişeleniyor.

Tek oyunculu moda erişme şansına ek olarak, oyunu ön siparişle alanlara başka fırsatlar da sunulacak. Bunlar arasında açık betaya erken erişim ve Vanguard ile Warzone için sunulacak silah paketlerini önceden edinme bulunuyor.

Yeni Call of Duty yapımında Task Force 141 ekibi geri dönüyor. Yeni Modern Warfare 2’de Captain John Price, Sergeant Kyle “Gaz” Garrick, Lieutenant Simon “Ghost” Riley ve Sergeant John “Soap” MacTavish gibi tanınmış karakterler yer alacak.

Call of Duty: Modern Warfare 2, Modern Warfare serisinin 2019’da yeniden başlatılmasının devamı niteliğinde olacak. Oyun, bu yıl 28 Ekim tarihinde PC, PS5, PS4, Xbox One ve Xbox Series X/S platformları için sunulacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0