istanbul manzara

Cemre Sağıroğlu, yakayı ele verdi
291 okunma

Cemre Sağıroğlu, yakayı ele verdi

ABONE OL
10 Ekim 2016 08:21
Cemre Sağıroğlu, yakayı ele verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dumlupınar bölgesinde gittiği spor salonundaki başka iki kişiye ait spor çantalarından toplam bin 500 TL çalan Cemre Sağıroğlu, yakayı ele verdi

Lefkoşa’nın Dumlupınar bölgesinde faaliyet gösteren bir spor salonunda, iki kişiye ait spor çantalarından toplam bin 500 TL çalan Cemre Sağıroğlu, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Sağıroğlu, dün çıkarıldığı mahkemede, teminata bağlanarak, ilerde yargılamak üzere yurt dışına çıkışı yasaklanarak serbest kaldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Uğur Dilek yeminli şahadet vererek, olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis memuru Diler, zanlı Cemre Sağıroğlu’nun 3 Ekim 2016 tarihinde Lefkoşa’da Dumlupınar bölgesinde gitmekte olduğu spor salonundaki soyunma odası içerisindeki elbise dolabında H.A’ya ait 500 TL nakit para ile 8 Ekim 2016 tarihinde aynı spor salonunda M.C.A’ya ait spor çantası içerisinden ise 1000 TL sirkat ettiğini söyledi.

Olay sonrası başlatılan soruşturmanın ardından zanlının önceki gün tespit edildiğini ifade eden polis memuru Dilek, tahkikatın tamamlandığını, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkemede, verilen şahadeti dikkate alan Kıdemli Yargıç Tacan Reynar da zanlının tüm seyahat ve pasaport belgelerine el konulmasına ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, ayrıca haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut koşulu ile serbest kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0