DOLAR 32,3813 -0.03%
EURO 34,7492 -0.04%
ALTIN 2.383,080,14
BITCOIN 1955553-4.88789%
Lefkoşa
°

04:16

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Cenaze morgda bekletiliyor

Cenaze morgda bekletiliyor

ABONE OL
31 Temmuz 2018 15:23
Cenaze morgda bekletiliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşi Nigar Tevfik Erhalk’ı av tüfeği ile vurarak öldüren İbrahim Erhalk’ın tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı. Ailesi, Nigar Erhalk’ın cenazesinin nereye defnedileceğine ise henüz karar vermedi

Doğancı’da önceki 26 Temmuz Perşembe gecesi kendi evinde av tüfeği ile eşi Nigar Tevfik Erhalk’ı vurarak öldüren 61 yaşındaki İbrahim Erhalk, tutukluluk süresinin dolması nedeniyle yeniden Lefke Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lefke Kaza Mahkemesi yargıcı Seran Bensen, “Taammüden adam öldürme, adam öldürme ve kanunsuz silah taşıma ve tasarrufu” ile suçlanan İbrahim Erhalk’ın 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Tahkikat Memuru Güzelyurt Adli Şubede görevli Müfettiş Muavini Gökan Uzun, tutukluluk duruşmasında verdiği ifadede İbrahim Erhalk’ın eşi ile “ailevi sebeplerden” dolayı tartıştığı sırada adına kayıtlı Baretta marka av tüfeği ile göğsüne bir el ateş ederek onu taammüden öldürdüğünü hatırlattı.

Cep telefonu dökümleri incelenecek

3 günlük tutukluluk süresinde 10 kişiden ifade alındığını ve konuyla ilgili alınacak ifadeler bulunduğunu, zanlı ile eşinin cep telefonu dökümlerinin alınacağını belirten Uzun, zanlının 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Lefke kaza Mahkemesi Yargıcı Seran Bensen de zanlı aleyhine getirilen suçlamaların ciddiyetine dikkati çekerek, alınacak ifadeler, balistik raporu ve zanlı ile eşinin cep telefonu dökümlerinin beklendiğini dikkate alarak, İbrahim Erhalk’ın 4 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Zanlı avukatı Buse Asena tutukluluk süresine itiraz etmedi.

Güzelyurt’a götürüldü

Zanlı İbrahim Erhalk, mahkemenin kararının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında yeniden tutuklu bulunduğu Güzelyurt Karakolu’na götürüldü. İbrahim Erhalk mahkemeye çıkarılırken yüzünün tanınmaması için şapka giydirildi.

Cenaze morgda

Eşi İbrahim Erhalk tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen Nigar Tevfik Erhalk’ın cenazesi ise nereye defnedileceği konusunda karar verilemediği için henüz morgda bekletiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.