DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713281.16299%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Cezayı Aldıktan Sonra Pişmiş Kelle Gibi Sırıttı

Cezayı Aldıktan Sonra Pişmiş Kelle Gibi Sırıttı

ABONE OL
1 Şubat 2017 10:33
Cezayı Aldıktan Sonra Pişmiş Kelle Gibi Sırıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ercan Havaalanı’ndan iki ay önce, ‘hintkeneviri’ ve ‘extacy’ ile yakalanan Sinan Kuş, iki ay hapis cezasına çarptırıldı

 

Ercan Havaalanı’ndan 24 Kasım’da KKTC’ye giriş yaparken giydiği ayakkabılarında 7 gram hintkeneviri, 16 adet MDMA hap bulunan Sinan Kuş, dün iki ay hapis cezasına çarptırılınca, “Mahkemenize teşekkür ederim” diyerek sevincini dile getirdi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Güran ve üye Yargıçlar Gökan Asafoğulları ile Meltem Dündar’dan oluşan heyetin dün karara bağladığı davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Doğa Tokay, hazır bulundu.

Mahkemede söz alan Sinan Kuş, “Mahkemeden özür dilerim. Türkiye’de askerlik yaptığım dönemde beş asker arkadaşım şehit düştü. Ben de Gata’da tedavi oldum ama psikolojim bozuldu ve uyuşturucuya başladım. Askerden çürüğe çıktım. Ülkeme gidip, işimin başına dönmek istiyorum” dedi.

Dava kararını okuyan Yargıç Meltem Dündar, MDMA türü uyuşturucu hap ve ithal suçunun 18 yıla kadar, hintkeneviri ithal ve tasarruf suçunun ise 15 yıla kadar hapislik cezası öngördüğüne işaret etti.

Yargıç Dündar, uyuşturucunun sanıkların yanı sıra tüm topluma zarar veren, tedirginlik yaratan çok ciddi, vahim ve yaygın suçlardan olduğuna vurgu yaptı.

Sanığın iki türde uyuşturucu maddeyi ülkemize ithal etmesinin olayın vahametini artırdığına değinen Dündar, özellikle MDMA türü uyuşturucu maddenin kimyasal nitelikte çok tehlikeli bir madde olduğuna değindi.

Yargıç Meltem Dündar, sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinip, sanığa oybirliği ile iki ay hapis cezası verdiklerini açıkladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.