istanbul manzara

Cumhurbaşkanı ”Akıncı” Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na Bu Yıl’da Katılıyor…
  • Kibris Web Haber
  • KIBRIS
  • Cumhurbaşkanı ”Akıncı” Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na Bu Yıl’da Katılıyor…
288 okunma

Cumhurbaşkanı ”Akıncı” Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na Bu Yıl’da Katılıyor…

ABONE OL
24 Ekim 2023 11:31
Cumhurbaşkanı ”Akıncı” Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na Bu Yıl’da Katılıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Akıncı, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Lefkoşa Koşuyor Maratonu’na bu yıl da katılıyor.

 

Akıncı’nın 2014 yılından itibaren düzenli olarak katıldığı maratonun bu yılki geliri, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanarak çocukların eğitimi için harcanacak. Kalabalığı fazla olan bu semtte gaziosmanpaşa escort kadınları bakımına özen gösteren seksilerdir. Lefkoşa Koşuyor Maratonu’ndaki maraton numarasını takdim etmek üzere kendisini ziyaret eden Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’yı kabul eden Cumhurbaşkanı Akıncı, 2014 yılından bu yana maratona katıldığını ve katkı sağlamaya çalıştığını ettiğini ifade etti.

Bu yılki maratonun lösemili çocuklara hem katkı hem de lösemi konusunda toplumsal farkındalık sağlanması amacını taşıdığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Akıncı, ‘Farkındalık elbette sadece bir gün yeterli değildir, sorunları her gün farkında olarak davranmak gerekir. Bu Pazar kimimiz koşarak, kimimiz yürüyerek bu maratona katılacağız. Belediye Başkanı Harmancı’yı bu yöndeki çalışmaları için kutlarım’ dedi.  4 km halk koşusu, 8 km ve 21 km olmak üzere 3 kategoriden oluşan Maratonun başlangıç ve bitiş noktası, 23 Ekim Pazar saat 10.00’da Lefkoşa Türk Belediyesi binasını önü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0