istanbul manzara

Dalgayı 200 Liraya Almış
330 okunma

Dalgayı 200 Liraya Almış

ABONE OL
14 Kasım 2016 09:07
Dalgayı 200 Liraya Almış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir üniversitekampüsünde devriye gezen polis ekiplerinin şüpheli görmesi üzerine durdurduğu zanlı Paul Omoraka tasarrufundaki uyuşturucu yere atarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Zanlı ile birlikte olan ve mesele ile bağlantısı olduğu düşünülen arkadaşı zanlı Nigel Onome Taire’de tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor huzurda bulunan zanlı Paul Omoraka’nın 12 Kasım tarihinde saat 14.00 raddelerinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir üniversite kampüsü içerisinde devriye gezen polis ekipleri tarafından kontrol amaçlı durdurulduğunda cebinde bulunan ve içerisinde yaklaşık yarın gram ağırlığında sentetik cannabionit türü uyuşturucu olan paketi yere atıp kaçmaya çalıştığını söyledi. Polis zanlının makul güç kullanılarak yakalandığını ve yere attığı paketin emare alındığını belirtti. Polis ayrıca zanlı Omoraka ile o an birlikte olan ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan zanlı Nigel Onome Taire’de tutuklandığını ifade etti. Polis zanlı Omoraka’nın gönüllü ifade verdiğini ve konu uyuşturucu maddeyi Lefkoşa’da 9 Kasım tarihinde bir şahıstan 200 TL karşılığında aldığını beyanında bulunduğunu ayrıca uyuşturucudan da arkadaşı olan ve şuan huzurda bulunan arkadaşı Taire’ninde haberdar olduğunu söyledi. Polis memuru Mustafa zor meselenin tahkikatının yeni başladığını, aranan bir şahsında olduğunu belirterek zanlının soruşturma maksatlı poliste 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hale Dağlı tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0