istanbul manzara

Dolmuşla Uyuşturucu Servisi
304 okunma

Dolmuşla Uyuşturucu Servisi

ABONE OL
31 Ekim 2016 08:43
Dolmuşla Uyuşturucu Servisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Dolmuşla Uyuşturucu Servisi 

Lefkoşa – Güzelyurt – Lefke seferleri yapan otobüs şirketi ile Lefkoşa’dan Güzelyurt’ta uyuşturucu madde gönderen ve arayan zanlılar Mustafa Yastıbaş ve Hasan Aydın tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Barış Duman olayla ilgili bulguları aktardı. Duman 29 Ekim tarihinde saat 08.00 raddelerinde bir otobüs şirketine ait ofise Lefkoşa’dan şüpheli bir paket geldiği bilgisi alan polis ekipleri konu yerde pusu görevi yapmaya başladığını belirtti. Polis aynı gün konu işyerine gelen zanlı Mustafa Yastıbaş’ın konu paketi almak istemesi üzerine huzurunda açılan paket içerisinden yaklaşık yarın gram ağırlığında sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde çıktığını söyledi. Polis zanlıdan yapılan sorguda konu paketi kendisine Hasan Aydın’ın gönderdiğini beyan etmesi üzerine Aydın’ında tutuklandığını söyledi. Polis başlatılan soruşturmanın devam ettiğini Aydın’ın konu maddeyi kimden aldığının araştırıldığını belirterek zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Güçlüer zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0