DOLAR 32,4182 -0.07%
EURO 34,8225 0.21%
ALTIN 2.430,42-0,32
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Döviz bürosu soyguncusu 11 gün sonra yakalandı

Döviz bürosu soyguncusu 11 gün sonra yakalandı

ABONE OL
29 Eylül 2018 09:42
Döviz bürosu soyguncusu 11 gün sonra yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metehan Sınır Kapısı yakınında faaliyet gösteren Gesfi Döviz Bürosu’nda 17 Eylül’de meydana gelen ‘silahlı soygun’ olayıyla ilgili her yerde aranan zanlı Onur Keskin, yakayı ele verdi..
Lefkoşa’da, Kermiya bölgesinde, 17 Eylül günü sabah saat 10.25’te, Gesfi Döviz Bürosu’na giden ‘silahlı soygun’ gerçekleştiren kişi, olaydan 11 gün sonra tespit edildi.

27 yaşındaki Onur Keskin isimli zanlının, nerede yakalandığıyla ilgili polis bilgi vermedi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ve Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin geniş çaplı soruşturma ve araştırması sonucu yakalanan zanlının dün akşam sorgusunun tamamlandığı bugün de Lefkoşa’da mahkemeye çıkartılmasının beklendiği öğrenildi.

Öldürmekle tehdit edip,paraları alıp kaçmıştı

Hatırlanacağı üzere, 17 Eylül günü Gesfi Döviz Bürosu’na giden güneş gözlüğü ve şapka takan bir erkek şahıs, kısa bir süre işyerinin önünde bekledikten sonra, döviz bürosuna girip, tasarrufunda bulundurduğu tabancayı veznede görevli Funda Göler’e doğrultup, öldürmekle tehdit ederek 14 bin TL’yi almıştı.

Soyguncu, daha sonra döviz bürosuna gelen bir müşterinin tasarrufundaki 50 Euro’yu da alarak, olay yerinden koşarak kaçmıştı.

Soyguncu, Gesfi Döviz Bürosu’nun bulunduğu binanın arkasındaki avlunun tellerinden atlayarak, Kermiya Sosyal Konutları’na doğru koşarak uzaklaşmıştı.

Döviz bürosunun veznesinde çalışan ve silahlı soyguncuyla karşı karşıya gelip, büyük korku yaşayan Funda Göler, bir anda karşısında silahlı, maskeli soyguncuyu gördüğünü söylemiş ve olayı şöyle aktarmıştı:

“Çantasını attı ve paraları istedi. Biraz direttim, vermemeye çalıştım. Her yeri kilitledim ama bir miktar vermek zorunda kaldım. Gelen müşteriler oldu. Onları da içeri kapatıp, ellerinden paralarını almış. Elinde

silahı vardı. Gitmesi için ikna etmeye çalıştım ama olmadı.

Siyah şapkalı, güneş gözlüklü ve sırtında sırt çantası bulunan soyguncu, silahını bana doğrultup, kasada ne kadar para varsa vermemi söyledi. Para vermemek için direndim ama ‘Seni öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Parayı vermek zorunda kaldım. 14 bin TL kadar parayı çantasına koydu ve o anda, orada bulunan müşterileri de tehdit etti. Bir müşterinin elindeki parayı aldı ve kaçtı ”

Kaynak : Kıbrıs Gazetesi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.