DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058260-0.84298%
Lefkoşa
°

04:21

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Ecel Yolda Yakaladı

Ecel Yolda Yakaladı

ABONE OL
10 Temmuz 2017 09:20
Ecel Yolda Yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs’a  çalışmak için bulunan 29 yaşındaki Türkmenistanlı Azamad Rajapov, Girne-Alsancak Çevreyolu’nda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Aynı kazada 26 yaşındaki Nar Murat Mammetgulyyev ise ağır yaralandı

Emine UYSAL

Ülkemize ekmek parasını çıkarmak için gelen Türkmenistan uyruklu 29 yaşındaki Azamad Rajapov dün yaşanan feci bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Aynı kazada, 26 yaşındaki Nar Murat Mammetgulyyev ise ağır yaralandı. Ülkemiz dün gece yine ölümlü bir trafik kazasıyla sarsıldı.

Adaya çalışmak için gelen Türkmenistan uyruklu dört arkadaş, izinli oldukları pazar günü, deniz sefası dönüşü feci bir trafik kazası geçirdi. Girne- Alsancak Çevreyolu’nda dün akşam 20.15’te meydana gelen kazada salon araçla aşırı süratli seyrettiği iddia edilen 26 yaşındaki Rüstem Hudayberdiyev, aracıyla orta refüjü ayıran bariyere çarpıp, tavanı üzerinde ters dönüp sürüklenerek, yolun solundaki bariyere çarpıp durabildi.

Araçta yolcu olarak bulunan 29 yaşındaki Azamad Rajapov, kaza mahallinde yaşamını yitirirken, 26 yaşındaki Nar Murat Mammetgulyyev ise ağır yaralandı. Sürücü ve araçtaki üçüncü yolcu 25 yaşındaki Derkarjan Charyyev ise bu feci kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.

Polisten kazayla ilgili detaylı açıklama

Polisin kazayla ilgili resmi açıklaması şöyle:

“Kaza, dün akşam saat 20.15’te, Girne – Alsancak Çevreyolu’nun 7-8 kilometreleri arasında, 26 yaşındaki Rüstem Hudayberdiyev’in yönetimindeki FU 135 plakalı salon araç ile süratli ve dikkatsizce Girne istikametine doğru seyrettiği sırada Karmi kavşağına yaklaşık 300 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüjü ayıran bariyere çarptıktan sonra tavanı üzerinde ters dönerek sürüklenip yolun solunda bulunan bariyerlere çarparak durmasıyla gerçekleşti.

Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Türkmenistan uyruklu 29 yaşındaki Azamad Rajapov, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araçta yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Nar Murat Mammetgulyyev, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mametgulyyev ağır yaralandı.”

Araç sürücüsü ile diğer bir yolcu olan 25 yaşındaki Derkarjan Charyyev’in şans eseri herhangi bir yara almadığı açıklandı.

Araç sürücüsü bugün mahkemeye çıkacak

Kaza mahallinde, “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu başkasının ölümüne neden olmak” suçuyla tutuklanan araç sürücüsü Rüstem Hudayberdiyev’in bugün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacağı belirtildi.

Bölge halkı çok tepkili

Gazetemize konuşan bölge sakinleri, Girne çevreyolunda feci kazanın yaşandığı keskin viraj üzerinde hız tespit kamerası takılması için Ulaştırma Bakanlığı’na, Polis Genel Müdürlüğü ve Girne Belediyesi’ne müracaat yaptıklarını anlattı.

Hız tespit kamerası takılması için bir yıldır çabalarının sonuçsuz kaldığını söyleyen bölge sakinleri, “Yetkililerin önlem alması için kaç can daha gitmesi lazım. Neden önlem alınmıyor? Bu yolda bu kaçıncı kaza?” diye sorarak isyan etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.