istanbul manzara

Elon Musk pişman: Twitter reklamları için elini cebine attı!
120 okunma

Elon Musk pişman: Twitter reklamları için elini cebine attı!

ABONE OL
2 Aralık 2022 23:24
Elon Musk pişman: Twitter reklamları için elini cebine attı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra yaptığı değişiklikler nedeniyle markalar platformdan geri çekilmeye başladı. Twitter’ın gelirinin büyük bir kısmının reklam üzerinden sağladığı için şirket maddi olarak hasar görmeye başladı. Elon Musk, bunun üzerine şirketlerin platforma reklam vermesi için destek sağlamaya başladı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Elon Musk, Twitter reklam gösterimleri için teşvikte bulunuyor

Elon Musk, otomobil markalarının ve teknoloji devlerinin Twitter üzerinden reklam vermemesi üzerine pişmanlık yaşadı. Ünlü iş insanı, dev markaların sosyal medya platformu üzerinde yeniden reklam göstermesi için bu ay ayında teşvik kampanyası başlattı.

Elon Musk Twitter

Financial Times tarafından görülen bir e-postaya göre Twitter, reklam için en az 500.000 dolar ödeyen şirketlere, 1 milyon dolarla eş şekilde gösterim sağlayacak. 350.000 dolar ödeyenlere yüzde 50 oranında ek gösterim verilecek. Firma, ek olarak 200.00 dolar ödeyenlere ise yüzde 25 yani harcadıklarının dörtte biri değerinde ek reklam gösterim sağlayacak.


Elon Musk, beynimizi okuyacak: Neuralink

Elon Musk, beynimizi okuyacak: Neuralink

Neuralink Tell, Fall 2022 etkinliği gerçekleştirildi. Elon Musk, etkinlikte şirketin yeni projelerinden bahsetti.

Elon Musk’ın Twitter reklam gösterimleri için yaptığı bu teşvik, Aralık ayının sonunda kadar sürecek. İş insanının şirketin para kazanması için yaptığı işten çıkarmalar, özellikle de üst düzey yöneticilerle ilgili yaşadığı sorunlar güvenin sarsılmasına neden olmuştu. Ek olarak sekiz dolar karşılığında herkesin mavi tike ulaşması, sahte hesapların ünlülerin ve markaların yerine geçmesine neden oldu.

Öte yandan iş insanı, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Twitter’ın günde 90 milyar gösterim sunduğunu ve sistemin canlı olduğunu açıkladı. Ek olarak da yakın zamanda tüm tweetlerin görüntülenme sayısını yakında açıklayacaklarını belirtti. Twitter üzerinde reklam yayınlayan şirketlerin ise bu konuyu dikkate alacağı muhtemel.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Twitter CEO’sunun maddi gerekçeleri göstererek birçok kişiyi işten çıkarmasından sonra bu teşviği yapması doğru bir adım mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0