DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713880.89063%
Lefkoşa
°

21:35

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Erkek Arkadaşı  Yaptırmış  Senin Aklın Yok mu Yapmasaydın

Erkek Arkadaşı Yaptırmış Senin Aklın Yok mu Yapmasaydın

ABONE OL
11 Aralık 2016 10:20
Erkek Arkadaşı  Yaptırmış  Senin Aklın Yok mu Yapmasaydın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vadili’de engelli kızına baktığı Nadir Tulu’nun ziynet eşyalarını çaldığı iddia edilen Seval İri ve onu altınları çalmaya teşvik ettiği öne sürülen erkek arkadaşı Hasan Özçimen tutuklandı.

Pervin Yücel

Gazimağusa kazasına bağlı Vadili köyünde engelli kızına baktığı Nadir Tulu’nun yatak odasından ziynet eşyalarını çaldığı iddia edilen Seval İri ve kendisini ziynet eşyalarını çalmaya teşvik ettiğini öne sürdüğü erkek arkadaşı Hasan Özçimen polis tarafından tutuklandı.

Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhine soruşturma maksatlı üçer günlük tutukluluk emri alındı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi nöbetçi Yargıcı Hasan Dağlı’nın huzurunda görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Boşnak, Dörtyol Polis Karakolu’nda görevli Polis Memuru Ali Rıza Ufak’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis Ali Rıza Ufak, 6 Aralık 2016 tarihinde saat 10.00’da Vadili’de Lala Mustafa Paşa Mahallesi’nde 5 numaralı evde Nadir Tulu’nun ikametgâhının yatak odasındaki çekmecesinde muhafaza edilen 14 ayar kalın zincir, altın kolye, pırlanta yüzük, gümüş bileklik, gümüş iri taşlı yüzük ve gümüş yüzüğün ev sahibinin engelli kızına bakmakta olan zanlı 1 Seval İri tarafından çalındığını söyledi.

Polis memuru, zanlı 1 Seval İri’den yapılan soruşturma ve gönüllü ifadesinde erkek arkadaşı olan zanlı 2 Hasan Özçimen’in kendisine Nadir Tulu’nun Facebook’ta paylaştığı fotoğraflarında gördüğü altınları çalmasını söylediğinin tespit edildiğini kaydetti.

Zanlılar aleyhine yürütülen soruşturmasının henüz çok yeni olduğunu ve çalınan altınların halen bulunamadığını anlatan tahkikat memuru, zanlı 1 Seval İri’nin verdiği gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini ve mesele ile ilgili ifadeler alınması gerektiğini bildirdi.

Tanık polis, zanlıların serbest kalması halinde aranan emarelere ve alınacak ifadelere etki edebileceklerini dile getirerek, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tahkikat memuru, zanlı 2 Hasan Özçimen’in herhangi bir beyanı olmadığını açıkladı.

Özçimen: Bu kız ifadesini değiştirdi

Zanlı 2 Hasan Özçimen mahkemenin söz vermesi üzerine “Ben ifade verdim. Ben bu kızla bu olay çerçevesinde gerçekten hiç görüşmedim. Yapmadığım bir şeyden dolayı da tutuklu kalmak istemiyorum. Kız ilk ifadesinde altın kolyeleri almadığını söyledi. Hasan’la da bu hafta görüşmedim dedi. Sabah bizi aradı, polise ve içeriye gelin ifadede değişiklik olacak dedi. Sabah geldiğimde, bu kız ifadesinde ‘bu altınları aldım. Bu yerde de Hasan’a verdim’ diye ifadesini değiştirdi. Fakat benim böyle bir şeyden bilgim olmadığı için geldim” dedi.

Yargıç Hasan Dağlı zanlıların soruşturma maksatlı 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.