DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20686880.66726%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
EZAN SESİ BATTI!   SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR!

EZAN SESİ BATTI! SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR!

ABONE OL
19 Aralık 2023 21:25
EZAN SESİ BATTI!   SUSTURMAYA ÇALIŞIYORLAR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Toprağında Ezan Sesine Göz Dikenlere Karşı Hak Arayışı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yerleşen yabancılar ülkenin milli manevi değerlerine karşı harekete geçmeye başladı.!

Karşıyaka köyü karanfil sokakta ikamet eden Ayşe Besimler ,bölgede yakın bir cami olmadığı için Din işlerine müracat ederek resmi makamlardan izin alarak evinin çatısına hoparlör koydurdu.

Çatıdan ki hoparlör sesinden sesinden rahatsız olan KKTC’den toprak satın alan yabancı uyruklular ,Ayşe Besimler’ın evlerini taşladı ve sözlü saldırıda bulunarak her türlü mobbing uyguladı.

KKTC mülk alan yabancılar tüm bu saldırganlıklarin ardından Girne kaza mahkemesine dilekçe ile baş vurarak mahallede ki ezan sesinin kesilmesini istediler.

ONURUMUZU KORUMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM

Mağdur Ayşe Besimler, ezan sesini daha iyi duyabilmek için yasal prosedürleri tamamlayarak evinin çatısına hoparlör koydurduğunu bunları ezan sesini daha rahat duyabilmek milli onurumuzu korumak üzere yaptım.
Ancak milli duruşum KKTC’de yerleşik yabancıları rahatsız etmiş olacak ki onların hedefi haline geldim dedi.
Bu topraklarda yy boyunca ezan sesinin kesilmediğini vurgulayan Besinler “Günden güne artan yabancı nüfus popülasyonunu üzülerek izliyorum.
Evime yakın bölgede cami olmayışı ve ezan sesini duyabilmek ve milli değerlerimize sahip çıkabilmek amacıyla resmi makamların izini ile hoparlör taktım.
Üzüldüğüm yabancıların ezan sesinden rahatsız olmuşlar. Doğduğumuz Türk topraklarında ezan sesinden rahatsız olup susturmaya çalışıyorlar.
Bize karşı Girne kaza mahkemesinde hukuki süreç başlattı bizlerde Avukatım Mustafa Şener ile Ezan sesini susturmak isteyenlere karşı mücadelemizi başlattık.

Bu topraklar Türk toprağı, atalarımız kanları ve canları ile alındı.
Bu topraklar atalarımızın bize emaneti olduğunu belirterek ,Türk bayrağı ve ezan sesi bizlere emanettir.


Haber Miray içsel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.