istanbul manzara

Fatih Terim’in affetmediği tek isim belli oldu
374 okunma

Fatih Terim’in affetmediği tek isim belli oldu

ABONE OL
11 Kasım 2016 10:53
Fatih Terim’in affetmediği tek isim belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 sonrası bir çok ismi milli takıma almama kararı almıştı. Terim bu kararından Kosova maçları öncesi vazgeçti ve kadroya almadığı isimleri tekrar milli takıma davet etti. Ancak bir isim Terim’in bu kararından nasiplenemedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, 2016 Avrupa Şampiyonası’nda yaşanan prim krizi nedeniyle 3 maç kadroya almadığı Arda Turan, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz’ı yeniden kadroya davet etmesinin yankıları sürerken, olayla ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı.

Fransa’daki EURO 2016 sırasında prim alamadıklarını takım kaptanı Arda Turan’a söylediği için Fatih Terim’i kızdıran ve A Milli Takımdaki görevinden açığa alınan masör Uğur Durul affedilmedi. Terim Euro 2016 sonrası kadroya almadığı isimleri milli takıma davet ederken Durul bu karardan nasiplenemedi.

Fatih Terim’in ekibinde 20 yıldır çalışan masör Uğur Durul’un milli takım yetkililerinden telefon almadığı öğrenildi. Durul’a böylelikle milli takım kapıları da tamamen kapanmış oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0