DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20686880.66726%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Fellahoğlu Kuyumcu Fareleri Adım Adım Takip Edildi

Fellahoğlu Kuyumcu Fareleri Adım Adım Takip Edildi

ABONE OL
6 Haziran 2017 09:31
Fellahoğlu Kuyumcu Fareleri Adım Adım Takip Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis 17 Mayıs’ta Gönyeli’de Fellahoğlu Kuyumculuk’u soyduğu tespit edilen Hacı Murat Bozdağan ve İbrahim Karabulut ile suç ortakları Ceyhun Tatlıcı ve Meriç Muk’u dün tutukladı

MAĞUSA’DA YAKALANDILAR: Soygunun ardından hırsızların eşkalini belirleyen polis Hacı Murat Bozdağan ve İbrahim Karabulut’u bir süredir takibe aldı. Polis ekipleri, dün harekete geçerek Bozdoğan ile Karabulut’u Mağusa’da tutukladı. İlk ifadelerin ardından suç ortakları ta tutuklandı

TÜRKİYE’YE KAÇIRILDI:  Polis zanlıları tutuklarken çalınan altınların bir bölümünü ve bazı kol saatlerini de ele geçirdi. Hırsızlar Fellahoğlu Kuyumculuk’tan çaldıkları 2 kiloya yakın altının bir bölümünü ise suç ortaklarının yardımı ile Türkiye’ye kaçırdı

Devrim DEMİR 

Gönyeli Belediye Bulvarı’nda faaliyet gösteren ve 17 Mayıs tarihinde Fellah Kuyumculuk’u soyduğu tespit edilen Hacı Murat Bozdağan ve İbrahim Karabulut ile suç ortakları Ceyhun Tatlıcı ve Meriç Muk, Mağusa’da operasyonla tutuklandı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekiplerinin uzun süredir takibe aldığı Hacı Murat Bozdağan, İbrahim Karabulut, Ceyhun Tatlıcı ve Meriç Muk dün sabah saatlerinde Mağusa’da tespit edildi.

Fellahoğlu Kuyumculuk’a girdikleri tespit edilen Hacı Murat Bozdağan ve İbrahim Karabulut 2 kilo altını ve birçok kol saatini çalarak siyah bir araba ile kayıplara karışmıştı.

Narkotik ekipleri tarafından Mağusa’da yakalanan zanlıların tasarrufunda çalıntı kol saatleri ve bir miktar altın ele geçirildi.

Uzun süredir takipteydiler

Edinilen bilgide Hacı Murat Bozdağan, İbrahim Karabulut, Ceyhun Tatlıcı ve Meriç Muk’un tespit edildikten sonra uzun süredir Narkotik ekipleri tarafından yakın takibe alındı.

Edinilen bir başka bilgide ise,  kuyumculuktan çalınan altınların bir kısmının ise Hacı Murat Bozdağan tarafından geçen hafta Türkiye’ye götürdüğü öğrenildi.

Muk kuyumcu yanında çalışıyor

Soygunla bağlantılı olarak tutuklanan Meriç Muk’un ise Mağusa’da bir kuyumcu yanında çalıştığı öğrenilirken, Muk’a verilen çalıntı altınları Ceyhun Tatlıcı’nın Bozdoğan ve Karabulut’tan aldığı tespit edildi.

Muk Mağusa’da 3 kişi Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacak

Edinilen bir başka bilgide, soruşturma amaçlı gözaltına alınan zanlıların işledikleri suçları itiraf ettikleri öğrenildi.

Zanlı Meriç Muk’un Gazimağusa Mahkemesi’ne , zanlılar Hacı Murat Bozdoğan, Ceyhun Tatlıcı ve İbrahim Karabulut’un ise bugün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılmaları bekleniyor.

Fellahoğlu Kuyumculuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.