istanbul manzara

Futbolda hafta arası mesaisi
228 okunma

Futbolda hafta arası mesaisi

ABONE OL
20 Mart 2023 13:11
Futbolda hafta arası mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksa Süper ve Birinci Lig’de 21. hafta karşılaşmaları hafta sonu oynandı.

Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı’yı 5-0 yenerek liderliğini sürdürürken en yakın takipçisi Cihangir, Alsancak deplasmanında Merit Alsancak Yeşilova’ya 3-0 mağlup oldu.

Ligin dibinde bulunan Gönyeli ise China Bazaar Gençlik Gücü ile 2-2 berabere kalarak sıkıntılı süreci devam ettirirken Hamitköy de Mesarya ile yenişemedi ve Gönyeli’nin 2 puan üzerinde tehlikeli bölgede yer aldı.

Aksa Birinci Lig’de ise lider Miracle Karşıyaka, Yeniboğaziçi deplasmanında 2-2’lik sonuçla 2 puan kaybederken 47 puanla liderliğini sürdürdü.
Baf Ülkü Yurdu ise liderin puan kaybettiği haftada şansını kullanamadı, takım Yalova ile 2-2’lik sonuçla yenişemeyerek liderle puan farkını kapatamadı ve 43 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Öte yandan, Aksa Birinci Lig’de 22. Hafta maçları yarın ve Çarşamba günü oynanacak.

Lig’de yarın; Yeniboğaziçi ile Esentepe, Binatlı ile Dörtyol, Yenierenköy ile Mustafa Hacıali Yılmazköy, Pera Larnaka Gençlerbirliği ile de Miracle Karşıyaka karşı karşıya gelecek.

Çarşamba günü ise Düzkaya-Yalova, Lapta-Mormenekşe, Ünimar Maraş-Baf Ülkü Yurdu ve İncirli-Girne Halk Evi maçları yapılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0