istanbul manzara

Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu!
232 okunma

Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu!

ABONE OL
23 Eylül 2022 21:45
Google Pixel 7’nin fiyatı belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji dünyasına arama motoru olarak giren Google, birçok alanda olduğu gibi akıllı telefon sektöründe de önemli bir kitleye ulaştı. Pixel serisiyle birlikte sektörde adından söz ettiren Google, Pixel 7 için çalışmalarını sürdürüyor. Serinin tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Google Pixel 7, selefiyle aynı fiyattan satışa sunulacak

Kıyasıya rekabetin bulunduğu akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak isteyen Google, Pixel 7 için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önceki bilgilerle birlikte özellikleri şekillenen modelin fiyatı da belli oldu. Android dünyasındaki haberleriyle tanınan Artem Russakovskii, Google’ın yeni modelinde fiyat arttırmasına başvurmayacağını söyledi.

Teknoloji devi, Geçtiğimiz yıl çıkan Pixel 6’yı 599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunmuştu. Gelen bilgilere göre şirket, amiral gemisinde uyguladığı bu ücretlendirme politikasına devam edecek. Bilgiler doğruysa Pixel 7, 599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Google Pixel Watch’un fiyatı ortaya çıktı!

Google Pixel Watch’un fiyatı ortaya çıktı!

Google’ın ilk akıllı saati olan Pixel Watch modelinin fiyat ve renk seçenekleri ortaya çıktı. Yeni saat 6 Ekim tarihinde tanıtılacak.

Öte yandan 6 Ekim‘de tanıtılması beklenen Google Pixel 7 modelleri, geçtiğimiz günlerde performans testinde görüntülendi. Serinin üst düzey özelliklere sahip Pro modeli, yapılan tek çekirdekli testlerden 1.068, çok çekirdekli testlerden ise 3 bin 149 puan almayı başardı. Elbette seri ile ilgili kafalardaki en büyük sorulardan birisi de Google Tensor G2 işlemcisi oldu.

Google Pixel 7

Google işlemcisi, 1,8 GHz taban saat hızına sahip sekiz çekirdekle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda bu çekirdeklerden ikisi maksimum 2,35 GHz ve kalan ikisi de maksimum 2,85 GHz frekanslarına kadar çıkabiliyor. yüksek saat hızlarına sahip iki adet Cortex-X1 ve Cortex-A76 çekirdeğinin yanı sıra dört adet Cortex-A55 çekirdek dizilimine ev sahipliği yapacak. Ayrıca yüzde 20 performans ve yüzde 20 artırılmış güç verimliliği sunan Mali-G710 yeni bir grafik birimi kullanıcılara sunulacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0