DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058260-0.84298%
Lefkoşa
°

04:21

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Güney’den ülkemize uyuşturucu sokmak istersen yakalandı

Güney’den ülkemize uyuşturucu sokmak istersen yakalandı

ABONE OL
1 Şubat 2019 11:35
Güney’den ülkemize uyuşturucu sokmak istersen yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

Güney Kıbrıs’tan Kuzey’e giriş yapan bir takside yapılan aramada 365 gram Sentetik Cannabionoid türü madde ele geçirildi. Takside yolcu olarak bulunan Akile Tumbul tutuklandı

Mağusa’da ihbar alan ve Akyar Sınır Kapısı’nda pusuya yatan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan bir ticari araçta yaptığı arama sonucunda 365 gr Sentetik Cannabionoid türü madde ele geçirdi. Konu ticari araçta yolcu olarak bulunan ve konu ile alakalı maddeyi Kuzey Kıbrıs’a ithal eden 36 yaşındaki Akile Tumbul ise suçüstü hali gereği tutuklandı. “Kanunsuz madde ithali” ve “Kanunsuz madde tasarrufu” su çlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan za nlı Tumbul aleyhine 1 günlük tu tukluluk süresi temin edildi. Polis, zanlı Tumbul’un konu maddeleri kime getirdiğini araştırıyor.

PUFUN İÇİNDE UYUŞTURUCU ZULASI…
Meselenin tahkikat memuru, 30 Ocak 2019 tarihinde alınan bir bilgide zanlı Akile Tumbul’un Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a kanunsuz madde getireceğinin öğrenildiğini söyledi. Ayni gün muhaceret kayıtlarından yapılan kontrolde zanlı Tumbul’un saat 23:11’de Akyar Sınır Kapısından taksi ile Güney Kıbrıs’a geçtiğinin tespit edildiğini belirten tahkikat memuru, akabinde Akyar Sınır Kapısına gidilerek pusu görevine başlandığını söyledi. Tahkikat memuru, 31 Ocak 2019 tarihinde saat 00:35’te konu taksinin Akyar Sınır Kapısı’ndan Kuzey Kıbrıs’a giriş yaptığı sırada tespit edilerek alıkonulduğunu ifade ederek, zanlı Tumbul’un konu aracın arka koltuğunda tespit edildiğini açıkladı.

Tahkikat memuru, taksi araçta yapılan aramada ise zanlı Tumbul’un oturduğu yolcu koltuğunun sağ paspas üzerinde,  üzeri mont ile örtülmüş çanta içerisinde 3 ayaklı puf içerisine gizlenmiş toplam 365 gr Sentetik Cannabionoid türü madde tespit edildiğini ve z anlının tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden tahkikat memuru, za nlı Tumbul’un 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, za nlı Akile Tumbul’un tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

[/responsivevoice]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.