DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (19 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (19 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)

ABONE OL
19 Ağustos 2021 10:16
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (19 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Ağustos 2021 Perşembe, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler…

Geçmişe yönelik hesaplaşmalardan kaçmak sizi hükmen mağlup bir konuma sokabilir. Bir deneyimden sadece tatsız olacağını düşünerek kaçmak neredeyse her zaman daha tatsız bir olayla sonuçlanır. Herkesin konuşmak istediklerini ortaya dökmesinin zamanıdır.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş yerinizde başkalarının başarılarına yaptığınız katkılar hakkında mutlu olmaya çalışın, evrenin güzellikleri sınırsızdır ve bir başkasının payına düşen sizden eksilmez. Yapacağınız yeni bir başlangıç sizi oldukça tatmin edici sonuçlara ulaştırabilir. Aşk hayatınıza istediğiniz kadar zaman ayırmanızı engelleyen bazı durumlar olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişkilerinizde birçok şeyin olduğu, oldukça heyecan verici bir gün sizi bekliyor. Siz veya bir başarınız sohbetlerin ana odağı olabilir. Bir sorunu halletme şekliniz insanların hakkınızdaki düşüncelerini etkileyecektir. Hayatınızdaki insanın kalbine ve duygularına dokunmayı başaracaksınız.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı konulara kendi yolunuzu bulmanız biraz zaman alabilir. Sosyal ortamınızda sizi geren bir durum ortadan kalkmasıyla rahat bir nefes almanız muhtemel. Hayatınızdaki birçok farklı gelişmeye rağmen mutluluğunuz aşk hayatınızla paralel gitmeye devam ediyor.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Birinin bilmesi gerektiğini düşündüğünüz fakat söyleyen kişi olmak istemediğiniz bir şeyi öğrenmesi sizi oldukça rahatlatacaktır. Kişisel bağlantılarınızla bir arkadaşınıza yardımcı olmanız muhtemeldir. Partnerinizin ruh hali sizi de dibe çekiyorsa bir miktar mesafe bırakmayı deneyebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi olduğunuzdan daha sert ve keskin biri gibi göstermek pek de yararınıza olmayabilir. Eğer sözünüzü geçirmek istiyorsanız bunu insanların güvenini ve minnetini kazanarak başarmak daha olası. Değişen tavırlarınız etrafınızdaki insan sayısını azaltıyor olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Enerjinizi başarmak istediğiniz şeylere odaklayın, iş bitirici olmak için uygun bir zaman. Sağlığınızla ilgili yapılması veya yapılmaması gerekenleri hafife almayın. Birilerinin dikkatini çektiğinizi fark etmek ışıltınızı tazeleyebilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlardaki bir kırılım veya keskin bir dönüş nihayet beklediğiniz etkiyle kendini gösteriyor. İnsanların size sahip olduğu için mutlu olduğuna ikna olmanıza yetecek kadar jestle karşı karşıyasınız. Her isteğiniz yerine getirilmese de çevrenizdekilerin elinden geleni yaptığını bilmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanları düşündüğünüzü belli eden hareketleriniz kimsenin gözünden kaçmıyor. Sessizce takip ve takdir ediliyorsunuz. Geçmişte iyilik yaptığınız biri tam da ihtiyacınız olan zamanda size geri ödeme yapmaya hazırlanıyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Önemsiz gözüktüğü için başkasına devrettiğiniz bir sorun, tecrübesiz ellerde daha büyük bir sorun haline gelebilir. Kişisel bir sorunla ilgilenmek için vakit ayırmak isteseniz de öncelikle somut meseleleri halletmeye çalışın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Üzerinde çalıştığınız bazı projeler aksayarak kopma noktasına gelebilir fakat baştan ve daha sağlıklı bir şekilde başlamanın bir yolunu bulacaksınız. Etkilemeye çalıştığınız biriyle ilgili aşılamaz engellerle karşılaşabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Olumsuz eleştirilere kulak asmazsanız başarılı bir projeye imza atabilirsiniz. Bir yatırım fikri kulağa biraz riskli gelse de doğru kişilerin elinde gıpta edilecek bir konuma gelebilir. Romantik hayatınızda şans sizinle.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sıkı çalışmanızın ödüllerini toplamaya hazır olun. Bir projeye olan katkınız veya sıkışan bir iş arkadaşınıza ettiğiniz yardım unutulmayacaktır. Taze bir ilişkide olanlar heyecan verici ve tutkulu bir gün geçirebilir.

Kaynak: HaberTürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.