DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20775041.51951%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (23 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (23 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)

ABONE OL
23 Ağustos 2021 11:15
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI! (23 AĞUSTOS 2021 PERŞEMBE)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Astrolog Murat İpek’ten 23 Ağustos 2021 burç yorumları… Ciddi ilişkilere başlamak için ideal bir gün. Aşk tanrıçası Venüs, zamanın efendisiyle flört ediyor. Sağlam ilişkiler için fırsatlar çıkabilir.

Koç

Alıngan ve daha kırılgan hissedeceğiniz bir günden geçecek olabilirsiniz. Kendinizi rahat bırakın ve yüreğinizi özgürleştirin derim. Sıkmayın kendinizi.

Boğa

İnternet ile ilgili mevzularda bugün elinizden geldiğince dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü yanlışlık yapma olasılığınız hayli fazla, aman dikkat!

İkizler

Önünüzde önemli ekonomik kararlar duruyor olabilir. Bunun için tam olarak ne yapacağınıza karar vermeniz için kendinizi doğru tanımlayın.

Yengeç

Ailenizle ve sosyal hayatınızla ilgili olarak manalı, manasız durumlar içinden geçecek olabilirsiniz. İnsanların gözünün önünde pek olmayın bugün.

Aslan

Ödemelerle ilgili durumlarda biraz karışıklık yaşamanız söz konusu olabilir. Maddi konularda çevrenizde işbilir insanlardan yardım alın derim.

Başak

İş ve çalışma koşullarıyla ilgili şanslı ve fakat ikili ilişkiler konusunda zor bir günden geçecek olmanız muhtemel. Kendinizi doğru ifade edin derim.

Terazi

Bugün şanslı ve iyi niyetin konuşabileceği bir günden geçeceksiniz demek yanlış olmaz. Siz de bu anlamda iyimser olun ve şansınızı artırın.

Akrep

Aşk konusunda ve gönül çarpıntıları için renkli bir gün olacak gibi duruyor. En iyisi kendinizi bu anlamda güvenli hissetmeniz olacaktır.

Yay

Kısa vadeli planlar için olumlu bir gün. Önümüzdeki aylar için bir plan program yapmaya kalkmanız muhtemel. Detaylı bir program yapın.

Oğlak

Bu haftayı toparlamak, nerede ne yapacağınızı ayarlamanız için güzel bir gün. Her şeyden önemlisi tam olarak ne istediğinize karar vermeniz.

Kova

Maddi anlamda güzel gelişmeler olur mu, olur. O nedenle bugün özellikle para girdi çıktısı konusunda cüzdanınıza sahip çıkın. İyi hesap yapın.

Balık

Hayatınızla ilgili her şey avuçlarınızdan kaçmış gibi bir duygu yaşamanız muhtemel bugün. Bunun geçici olduğunu bilerek bugünü geçirin derim.

Kaynak: NTV

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.