istanbul manzara

Güzelyurt’ta Şok olay  3 yaşındaki kıza tecavüz
357 okunma

Güzelyurt’ta Şok olay 3 yaşındaki kıza tecavüz

ABONE OL
14 Ekim 2016 08:49
Güzelyurt’ta Şok olay  3 yaşındaki kıza tecavüz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzelyurt’ta 14 yaşındaki erkek çocuğun, 3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Ekim ayı içerisinde, apartmanın bahçesinde oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu, bölgede aktif olmayan soğuk hava deposuna götürerek cinsel istismarda bulunduğunu kabul eden 14 yaşındaki İ.B., dün mahkemeye çıkarılarak tutuklanırken, babası C.B., oğlunun böyle bir suç işlemediğini savundu.

Güzelyurt’ta 14 yaşındaki bir erkek çocuğun 3 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Haberin duyulması bölgede infial yaratırken, suçunu kabul eden çocuk dün mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 günlük tutukluluk emri alındı, çocuğun babası ise oğlunun böyle bir suçu işlemiş olamayacağını, kendisine yapmadığını söylediğini savundu.

İddialara göre, 14 yaşında olan ve isminin baş harfleri İ.B., olan çocuk, ekim ayı içerisinde, yaşadığı apartmanın bahçesinde oyun oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu kandırarak, bölgede bulunan ve şu an faaliyette olmayan bir soğuk hava deposuna götürdü ve orada cinsel istismarda bulundu.

Cinsel istismara uğrayan kız çocuğunun ailesinin önceki gün polise şikayette bulunmasının ardından İ.B., isimli çocuk gözaltına alınarak polis karakoluna götürüldü. Burada, işlediği suçu kabul ederek gönüllü ifade veren İ.B., dün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Başkanı İlker Sertbay’ın huzuruna çıkarılan İ.B.’nin durumuyla ilgili bilgileri, Güzelyurt Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği adına meseleyi soruşturan Müfettiş Muavini Hasan Gökay verdi.

Gökay, önceki gün Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne gelen şikayet üzerine, çocuk zanlının gözaltına alındığını ve İ.B.’nin gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyledi.

Gökyay, ekim ayı içerisinde zanlı İ. B.’nin, yaşadığı apartmanın bahçesinde oyun oynayan 3 yaşındaki kız çocuğunu, bölgede aktif olmayan soğuk hava deposuna götürdüğünü ve orada cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Tahkikatın yeni başladığına dikkati çeken Gökyay, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Babası kabul etmedi

Zanlı İ. B.’nin babası C. B., mahkemede söz alarak oğlunun böyle bir suç işlediğini kabul etmediğini belirtti. C.B., “oğlum bana böyle bir suç işlediğini anlatmadı. Benim haberim yoktu. Böyle bir olay yaşandığını düşünmüyorum” dedi.

Güzelyurt Kaza Mahkemesi Başkanı İlker Sertbay, C.B.’ye oğlunun gönüllü ifade verdiğini hatırlatarak, bir uzamandan destek almasını önerdi.

Sertbay, tahkikatın yeni başladığına dikkati çekerek, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0