DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049769-2.21751%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Hababam Sınıfı’nın güzel kızı Sevda Aktolga, yıllar sonra sinemaya döndü

Hababam Sınıfı’nın güzel kızı Sevda Aktolga, yıllar sonra sinemaya döndü

ABONE OL
17 Ocak 2023 15:03
Hababam Sınıfı’nın güzel kızı Sevda Aktolga, yıllar sonra sinemaya döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’da 15 yıldır evcil hayvanlarıyla mütevazı bir yaşam sürdüren Hababam Sınıfı’nın Sevda’sı Sevda Aktolga, Çağan Irmak’ın yeni filminde rol aldı.


Hababam Sınıfı Tatilde, Gülen Gözler, Şaban Oğlu Şaban, Erkek Güzeli Sefil Bilo, Üvey Baba, Binbir Gece başta olmak üzere onlarca projede rol alan 65 yaşındaki başarılı oyuncu, yıllar sonra beyaz perdeye döndü. 

Sevda Aktolga, rol aldığı son film, Çağan Irmak imzalı Sevda Mecburi İstikamet’in senaryosunu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını ve senaryoda adeta kendisini bulduğunu söyledi.

“Çok heyecanlıyım”

Projeden çok etkilediğini ifade eden oyuncu, “Çok heyecanlandım ve ‘İnşallah bu projede olurum.’ diye hep dua ettim. Gerçekten benim için de çok uzun bir ara olmuştu. Projede olunca da çok sevindim” dedi.

“Kendimi Hollywood’da gibi hissettim”

Aktolga, “Hem çok eğlendim hem de çok mutlu oldum. Bu kadar mutlu olduğum bir seti hatırlamıyorum. İnsanların güzelliği ve davranışları bütün set olarak beni çok etkiledi. Yönetmenimiz, yapımcımız ve oyuncu arkadaşlarımız çok iyiydi. Kendimi başka bir boyutta hissettim. Biri prova olmak üzere üç kez sete gittim. Sete adeta sevgi yağmıştı. Sadece iki sahnede görünüyorum ama kendimi Hollywood’da gibi hissettim. Oyuncu Selçuk Yöntem başta olmak üzere yönetmen ve yapımcımız olağanüstü insanlar” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.