istanbul manzara

Hayvancılar Lefkoşa’yı Darmadağın Etti.
227 okunma

Hayvancılar Lefkoşa’yı Darmadağın Etti.

ABONE OL
11 Kasım 2016 09:40
Hayvancılar Lefkoşa’yı Darmadağın Etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayvancıların Başkent eylemi 3’üncü gününe girdi. Başbakan Yardımcısı Denktaş ve Tarım Bakanı Çavuşoğlu ile görüşmelerinde istediğini alamayan hayvancılar bugün birçok kritik kavşağı kapatma kararı aldı

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nin akaryakıt, arpa, süt ve su fiyatlarında düzenleme talebiyle önceki gün Lefkoşa’da başlattığı araçlı eylem dün de sürüdü.

Denktaş’la önceki gün öğle saatlerinde bakanlıkta, akşam saatlerinde eylem bölgesine yakın bir çorbacıda bir araya geldiklerini ancak görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadığını kaydeden Naimoğulları, “Derdimiz kısa zamanda, evimize, işimize dönmek ama taleplerimiz yerine getirilene kadar buradayız.” dedi.
“Bunlar, ali cengiz oyunları”
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve bakanlık bürokratlarını “üreticilerin sorunlarıyla ilgili doğru beyanatlar vermemekle” de suçlayan Birlik Başkanı, “Bunlar Ali Cengiz oyunları” ifadesine yer verdi.

Çiftçilerden araç desteği gelmesi bekleniyor

Lefkoşa’ya önceki gün sabah saatlerinde gelen yaklaşık 150 aracın hayvan üreticilerine ait olduğunu söyleyen Mustafa Naimoğulları yaklaşık 100 aracın önceki akşam Lefkoşa’da kaldığını, 20-30 kadar üreticinin araçlarıyla köylerine döndüğünü belirtti. Naimoğulları, araçlarının çoğunun Maliye Bakanlığı önünde birkaç aracın da Tarım Bakanlığı önünde bırakıldığını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0