istanbul manzara

Hazal Ecer; ”İnsanlar; Kendilerine Bişeyler Katmadıkça Kesinlikle, Gelişemez!”
2308 okunma

Hazal Ecer; ”İnsanlar; Kendilerine Bişeyler Katmadıkça Kesinlikle, Gelişemez!”

ABONE OL
5 Nisan 2017 23:15
Hazal Ecer; ”İnsanlar; Kendilerine Bişeyler Katmadıkça Kesinlikle, Gelişemez!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

9 Aralık 1987 Yılında 10.5 Aylık, Surmatüre Bebek Olarak Ankara’da Doğan Hazal, Lefkoşa’da Bulunan, ”Sevinç Anaokulunda” Çocukluğunun İlk Zamanlarından Bellidir, Ülkemizi Türkiye Müzik Piyasasında Başarıyla Temsil Eden Abisi; ”Genco Ecer” İle Birlikte Anaokulunda ki Aktivitelerde Çocuk Modellik Yaptı…

Ülkemizi başarı ile temsil eden, Model ”Hazal Ecer” ile Lefkoşa Dereboyun’da bulunan, ”Cafe RoccA’da” çok keyifli bir sohbet ettik. 

Hazal Ecer Kimdir?

1987 yılında Ankara’da dünyaya geldi.  London Southbank University’de Media Management bölümünü bitirdi.
2013 Yılında Diyarbakırda düzenlenen ve son dakika iptal edilen; Dünya Kainat Güzellik yarışmasında (Miss Civilization Of The World) ise Türkiye’yi temsil etti.
Best Model Of Turkey 2011’de En İyi Gülen Yüzü (Best Smile) seçildi. Best Model Of Turkey (Best Smile) seçilen Hazal, aldığı dereceden dolayı, Kıbrıs Best Model Of ünvanını aldı.

                                  Guinness Rekorlar Kitabına Giren İlk ”Kıbrıslı Türk Model” Ünvanı!

Cemil İpekçi’nin defilesinde Ankara Kentpark alışveriş merkezinde Dünyanın en uzun podyumu kurulduğunu belirten Hazal Ecer, Cemil İpekçi’nin yapmış olduğu farklı koleksiyonları ile Dünyaca tanınan bir tasarımcı olma yolunda emin adımlarla ilerlemekte olduğunu vurgulayarak, organizasyonun 250 mankenle birlikte yapıldığını, birlikte aynı podyumda yer aldığını belirtti. Organizasyonda Şenay Akay, Ece Gürsel, Tuğba Özay ve Şebnem Scheffer da podyumda yürüyen mankenler arasında yer alan Hazal Ecer Guinness Rekorlar Kitabı’na 2 kilometre 69 metreyle adını yazdıran organizasyonda yürüyen modelimiz, podyumda büyük başarı gösterdi.

Hazal’ın Sporcu Kariyeri…

İlkokul’dan, Lise 3’e kadar Milli Atlet olduğunu belirten Hazal’ın, Bir çok Rekor sahibi. 3,5 sene lisanslı yüzücü olduğunuda belirtti.

Hazal Ecer’in Dünya’da ki İlkleri…

2013 Yılında KKTC’yi tanıtmak amacıyla; Dışişleri Bakanlığı’nın desteği,  DAÜ’nün ev sahipliğinde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayın’da gerçekleştirilen moda gösterisinde, Kıbrıslı Türk modacı Abdullah Öztoprak’ın “Tek Şahidi Cümbezdi” moda gösterisinde, Hazal Ecer birbirinden farklı ve güzel kıyafetleri ile büyük bir başarı elte ettiğini belirterek, O zamanlar 52 kg olan güzelin, 48 kg’luk Cam bir elbiseyle podyumda yürüyerek bir ilki başardığını söyledi.

Hazal Ecer’e, ilerdeki projelerinden ve yapmak istediklerinden bahsetmesini istedik;

Ülkesi için güzel bişeyler yapmayı planladığını söyleyen Hazal, ilerleyen zamanlarda; modellik  – oyunculuk – dans ve diksiyon eğitimi verilebilecek bir, kültür sanat okulu kurmak olduğunu bizlere belirtti.
Hazal; Ekran önünde olabilmek ve ilerlemek olduğunu söyledi. KKTC’de yakın bir tarihte yapılacak olan bir ”Fashion Show” Organizasyonun ilk haberini bizlerle paylaşan Hazal, bu Fashion Show’da , organizasyonun koreografi kısmı ve modellerle ilgileneceğini ve ayrıca defilede manken olarak yer alacağını söyledi.

Neden İstanbul? Kıbrıs Değil?

Hazal bu sorumuza, 5 yıldır İstanbul’da yaşadığını belirterek, Türkiye’de yaşanan terör olaylarından dolayı kendisini, ailesinin geri çağırdığını söyleyerek, bu sektörde devam edip, yaptığı şeylerle ilgili alt yapıya sahip olduğunu ve tecrübeli olduğunu söyleyerek, sektörle ilgili, birikim yapması gerektiğini düşünerek şu anda, Kıbrıs’a dönmeyi düşünmüyorum dedi.

Oyuncu olarak oynamak istediğiniz ve şu anda kendinize yakın görüp, izlediğiniz diziler hangisidir?

– Show TV’de yayınlanan; ”İçerde.” Aksiyon, dönem dizisi ve kadrosu güzel olduğu için.
– Star TV’de yayınlanan; ”Cesur ve Güzel.” Beni, Tuba Büyüküstüne benzettikleri için.

Model ve Oyuncu adaylarına ne gibi tavsiyelerde bulunmak istersiniz?

Ailelerinin her zaman yanında olsunlar. Ailelerimiz herşeyimizdir. Aile olmadan hiç bir şey olacağına inanmıyorum diyen Hazal, mesleklerine ve hayatlarına her zaman bir şeyler katarak, çalışsınlar. Meslekleri için meraklı olsunlar dedi.

Evlilik İçin Düşünceleriniz?

Evlilik için yakın bir tarihte, bir şey gözükmüyor diyen Hazal, evlilik için kader ve kısmet dedi.

İstanbul’da sizi destekleyen, tanınıp, bilinen Kıbrıs’lı Türkler veya Ünlüler Kimlerdir?

Bu sorumuza Hazal, üzülüp, kırılarak ve sitem ederek cevap verdi. İstanbul’da önemli sektörlerde yer alan, Kıbrıs’lı Türk, oyuncu ve model ”İnci Pars” ve yönetmen ”Fehmi Öztürk” ünlü modacımız ”Abdullah Öztoprak” ve ünlü moda tasarımcımız ”Svetlana Özseyhan” haricinde hiç kimseden destek görmediğini belirten Hazal, bu sektörde bu kişiler haricinde kimseden destek görmediğini belirterek üzüldüğünü ifade etti.

Türkiye’de hangi dizi veya dizilerde oynayıp, boy göstererek başarıya imza attığınızı düşünüyorsunuz?


Kıbrıslı Türk Yönetmen ”Fehmi Öztürk’ün” destekleri sayesinde ”İlişki durumu karışık’da” iki bölüm, konuk oyuncu olarak oynadığını belirten Hazal, dizide; kendi ismi ile kendini canlandırdığını söyledi.

                                                          Sektör İçin Neler Söylemek İstersiniz? 

Bencillik ve kıskançlık, yerler altında dönüyor bu sektörde diyen, Hazal sözlerine şu şekilde devam etti; Bu sektörde ”Abdullah Öztoprak ve Svetlana Özseyhan’dan” başka hiç kimseden destek görmediğini söyledi.

 

İnsan ayırmayı sevmeyen, Yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi tercih ettiğini bizlere söyleyen, ”Hazal Ecer” Geniş kapsamlı bir sohbet olduğunu, kim olduğumla daha çok ilgilendin. Fiziğimden daha çok önemli özelliklerimden bahsettik. Bunlar daha çok önemli şeyler diyerek, bunları anlattığım için mutluyum dedi!

Bizlerde, ”Hazal Ecer’e” Bu güzel ve keyifli sohbet için teşekkür eder, başarılarının devamını diliyoruz…

 

 

 

 

Katkılarından Dolayı;
Cafe RoccA Dereboyun’a,
Teşekkürler…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0