DOLAR 32,5572 0.28%
EURO 34,9034 0.32%
ALTIN 2.440,990,11
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Hırsızlığa gidip, dikizcilik yaptı

Hırsızlığa gidip, dikizcilik yaptı

ABONE OL
7 Mayıs 2019 10:25
Hırsızlığa gidip, dikizcilik yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ozanköy bölgesinde önceki gece meydana gelen olayda, müşteki Mahmut Boral’ın ikametgâhına izinsiz girdiği ve banyo penceresinden kız arkadaşını dikizlediği iddia edilen zanlı Ahmet Kadak tutuklanarak, dün sabah Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Öte yandan, aynı saatlerde o bölgede meydana gelen “Ev Açma” ve “Sirkat” olaylarıyla da bağlantısı olabileceği düşünülen zanlı aleyhine soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk kararı alındı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar’ın huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Özmüezzin’i tanık olarak dinletti.

Polis memuru Özmüezzin, zanlı Ahmet Kadak’ın “Mülke Tecavüz” suçundan methaldar olduğunu belirterek, olayın olgularını mahkemeye aktardı.

Ozanköy’de önceki gece, müşteki Mahmut Boral’a ait eve izinsiz girip mülke tecavüzde bulunduğunu belirten Özmüezzin, zanlının daha sonra sabaha karşı saat 02.00’de müştekinin bahçesine girerek, banyoda bulunan kız arkadaşını dikizlediğini ifade etti.

Aynı gece bir sokak ötede meydana gelen “Ev Açma” suçundan da şüpheli görünen zanlının bağlantısı olup olmadığının araştırılması için tutuklandığını belirten Özmüezzin, kamera görüntülerinin inceleneceğini, parmak izi örneklerinin karşılaştırılacağını ve ifadeler temin edileceğini kaydetti.

Meseleyle ilgili yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten polis, zanlının poliste 3 gün tutuklu kalması talebinde bulundu.

Yargıç Meltem Dündar, zanlı Kadak’ın “Mülke Tecavüz” suçu yanı sıra “Ev Açma” ve “Sirkat” suçlarından da methaldar olabileceği hususuna değinerek, birini dikizlemenin “Cinsel Taciz” mahiyetinde olabileceği ihtimalini, benzer saatlerde başka mahallerde meydana gelen “Ev Açma”, “Sirkat” meselelerini de göz önünde bulundurdu ve zanlının poliste 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.