DOLAR 32,5681 0.21%
EURO 34,9611 -0.1%
ALTIN 2.443,660,32
BITCOIN 20911950.05802%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Huawei Watch Buds ortaya çıktı!

Huawei Watch Buds ortaya çıktı!

ABONE OL
2 Aralık 2022 19:45
Huawei Watch Buds ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD tarafından her alanda ambargo altına alınan Huawei sonunda pes etmek zorunda kaldı. Fakat akıllı telefon ve teknolojik aksesuar üretimini durdurmadı. Hatta akıllı saatleri birçok ülkede en çok satanlar arasına girmeyi başardı. Bugün ise kablosuz kulaklık ile saat birleşimi yeni cihazı ortaya çıktı. İşte Huawei Watch Buds…

Huawei Watch Buds, tasarımıyla şaşırttı!

Huawei Watch Buds için geçtiğimiz dönemde patent başvuruları yapıldığını gördük. Fakat cihazın bu kadar erken hayata geçirileceğini kimse tahmin edemedi. Tabii bu durumda Huawei’nin aksesuar pazarını domine etmesinin de faydası oldu.

Zira Huawei, pil ömrü 2 haftaya varan akıllı bileklik ve saatleriyle Türkiye dahil neredeyse tüm Avrupa ve Asya pazarlarında en çok satanlar listesinde ilk 3’e girmeyi başarıyor. Bazen Apple ve Xiaomi’nin arkasında kalsa da genel itibariyle akıllı telefonlardan bağımsız bir satış başarısına ulaştığını söyleyebiliriz.


Huawei Avrupa pazarını terk ediyor!

Huawei Avrupa pazarını terk ediyor!

ABD’nin Huawei’yi kara listeye almasından sonra üretici, çeşitli sorunlar yaşıyor. Çinli şirket şimdi de Avrupa pazarından çekiliyor.

Örneğin, Apple Watch alan kullanıcıların hepsi iPhone veya iPad gibi 2. bir cihaza sahip. Zaten akıllı saati kullanabilmek için ihtiyacı da var. Xiaomi ise biraz daha bütçe dostu pazara hitap ediyor. Dolayısıyla Huawei’nin birkaç yıldır bu alanda asıl rakibinin Samsung (Son dönemde diğer Çinli üreticiler de yarışa katıldı) olduğunu söyleyebiliriz.

Fakat akıllı telefon satışıyla pazarı domine eden bu üç markaya karşılık aksesuar alanında dönemsel olarak üstünlük kurabilmek Huawei cephesi için büyük bir adım. Bu başarıyı devam ettirebilmenin tek yolu da inovatif düşünceyi sürdürmek.

Huawei’nin Watch Buds ile yaptığı da tam olarak bu. Watch 3 benzeri tasarıma sahip bir akıllı saatin içerisine kablosuz kulaklıkları entegre ediyor. Böylece saat, kulaklık ve telefon işlevini tek üründe göreceğiz.

Bu cihazın konsept veya satışa çıkacak versiyonunu bugün yapılması beklenen etkinlikte görmeyi bekliyorduk. Fakat etkinlik tarihinin ertelendi. Dolayısıyla çıkış tarihi belirsizliğini bir süre daha koruyacak. Ancak cihazın işlevsel olduğunu yukarıda paylaşılan videolarda gördük.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.