istanbul manzara

“İçeride aç kalmazssak ve iyi bakılırsak, tutukluluğa itirazım yok”
250 okunma

“İçeride aç kalmazssak ve iyi bakılırsak, tutukluluğa itirazım yok”

ABONE OL
23 Ekim 2016 12:51
“İçeride aç kalmazssak ve iyi bakılırsak, tutukluluğa itirazım yok”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 yabancı uyruklu öğrencinin karıştığı kavgada üç genç tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı. Libyalı öğrencinin mahkemeden talebi şaşırttı:

Haspolat’ta Picobella Bar’da dün saat 02.00’de çıkan kavgaya ilk tespitlere göre 6 yabancı uyruklu öğrenci karıştı. Üç genç tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı.

Kavgaya karıştığı iddia edilen ve hakkında iki günlük tutukluluk emri talep edilen Libyalı öğrenci Hamza Habba, “İçerde yiyecek verilir ve iyi bakılırsak tutukluluğa itirazım yok” dedi.

“Kavga” , “Rahatsızlık”, “Darp” ve “Kasti hasar” suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlılar Kasonde Chiti, Bornvel Kephas ve Hamza Habba, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Vedia Berkut Barkın’ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Gözdem Çeliker, tanık olarak Demirhan Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Namık Özkan’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Özkan, 22 Ekim’de saat 02.00’de Haspolat’ta faaliyet gösteren Picobella

Bar’da aralarında sözlü olarak çıkan kavgada, 129 promil alkollü olan Bornvel Kephas ile 156 promil alkollü olan Kasonde Chiti’nin bir taraf, 156 promil alkollü olan Libyalı Hamza Habba’nın aranan üç kişiyle birlikte bir taraf olarak kavga ettiklerini anlattı.

Tanıklar da sarhoştu

Tarafların birbirlerine elleri ve ayakları ile vurduklarını belirten Özkan, konu barda olan olaya tanıklık eden kişilerin alkollü olmaları nedeniyle ifadelerinin alınmadığını kaydetti.

Özkan, kamera kayıtlarında zanlı Kasonde Chiti’nin barın camını kırdığının görüldüğünü, bir yaralının hastaneye başvurduğunu ancak polis hastaneye gittiğinde yaralının ayrıldığını anlattı.

Polis memuru Namık Özkan, kamera kayıtlarının inceleneceğine ve tahkikatın tamamlanamadığına işaret ederek, yeniden kavga etme ihtimalleri olan zanlıların iki gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Vedia Berkut Barkın, zanlıların suçla alakalarının olabileceğine vurgu yapıp, tahkikat amaçlı iki gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0