DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20731490.9095%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
İlişkiye girmeyi reddeden eşini, önce dövdü, sonra bıçakla tehdit etti

İlişkiye girmeyi reddeden eşini, önce dövdü, sonra bıçakla tehdit etti

ABONE OL
21 Nisan 2020 09:39
İlişkiye girmeyi reddeden eşini, önce dövdü, sonra bıçakla tehdit etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BOĞAZININ DAMARINI KESERİM”… Polisin mahkemeye aktardığı olgulara göre, zanlı Ş. D., 16 Nisan’da, kendisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddeden eşini önce dövdü, ardından mutfaktan aldığı bıçağı göstererek, “polisi ararsan bu bıçakla boğazının damarını keserim” diyerek şiddet tehdidinde bulundu. Ahmet UÇAR Gönyeli’de 16 Nisan 2020 tarihinde 19.30 raddelerinde kendisiyle ilişkiye girmek istemeyen eşini darp eden ve ardından mutfaktan aldığı bıçakla polise gitmemesi yönünde tehdit eden zanlı Ş. D., tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkeme, soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi adına zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında yeminli şahadet veren Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Şubesi’nde görev yapan polis memuru Erkan Çelik, olguları aktardı.
Çelik, zanlı Ş. D.’nin 16 Nisan 2020 tarihinde saat 19.30 raddelerinde Gönyeli’de ikametgahının yatak odası içerisinde eşi R. S.’yi kendisiyle ilişkiye girmeyi reddetmesi üzerine yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine vurmak sureti ile ciddi şekilde darp ettiğini belirtti.
Zanlının darp olayının ardından mutfak içerisinden ağız uzunluğu 8 cm, toplam uzunluğu 18 cm olan bir bıçak aldığını kaydeden Çelik, R. S.’ye “Polisi ararsan bu bıçakla boğazının damarını keserim” şeklinde şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu dile getirdi. Çelik, şikâyet üzerine zanlının tutuklandığını ve alınması gereken ifadeler olduğunu ifade ederek, ayrıca müştekinin kalması için bir yer ayarlanmaya çalışıldığını ve tahkikatın salimen yürütülebilmesi adına zanlının 3 günü tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi adına zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.