DOLAR 32,5503 0.28%
EURO 34,9293 0.48%
ALTIN 2.432,59-0,24
BITCOIN 2035240-2.13991%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
İlk kez böyle bir suç işledim

İlk kez böyle bir suç işledim

ABONE OL
8 Temmuz 2019 09:29
İlk kez böyle bir suç işledim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’da çalıştığı pastaneden lokum, baklava gibi tatlıların yanı sıra bazı eşyalar da çalan kadın önceki gün tutuklanıp, dün de mahkemeye çıkarıldı. Gönüllü ifade vererek suçunu kabul eden zanlı mahkemede gözyaşlarını tutamadı,

Gazimağusa’da çalıştığı pastaneden lokum, baklava gibi tatlıların yanı sıra bazı eşyalar da çaldığı gerekçesiyle tutuklanan 40 yaşındaki Nargül Tashpoladova isimli kadın dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme gönüllü ifade vererek suçunu kabul eden zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Yargıç Hazan Aksun huzurunda görüşülen davada olayın tahkikat sorumlusu polis memuru Şükrü Hafız’ı tanık olarak dinlendi. Hafız zanlının çalışmakta olduğu işyerinden yiyecek ve bazı eşyalar sirkat etmesi nedeniyle tutuklandığını anlattı.

Zanlının Haziran ayı içerisinde çalışmakta olduğu işyerinden defalarca çikolata, lokum, baklava, salam, sucuk, çatal, kaşık ve deniz ayakkabısı çaldığına dair 6 Temmuz 2019’da alınan şikâyet aldıklarını söyleyen Hafız, aynı tarihte zanlıyı tutukladıklarını belirtti. Mahkemeden alınan izin doğrultusunda zanlının evinde arama yapıldığına vurgu yapan Şükrü Hafız, yapılan aramada da bir kısım yiyecek ve eşya dışında zanlının evinde deniz ayakkabılarının da bulunduğunu ve emare olarak alındığını söyledi.

“Gönüllü ifade verdi” Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten tahkikat memuru Hafız, zanlının bulunan salam ve sucukların başka bir yerden satın aldığına dair beyanı olduğunu kaydetti. Tahkikatın henüz yeni olduğunu, alınması gereken ifadeler ve çalınan eşyaların değer tespitleri ile kamera görüntülerinin inceleneceğine vurgu yapan Hafız zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk talep etti. “İlk kez böyle bir suç işledim” Mahkemeden söz hakkı isteyen zanlı Tashpoladova gözyaşlarını tutamadı ve  “6 sene önce geldim. Fabrikada çalıştım, başka yerde çalıştım hiç böyle bir şey yapmadım. Mide rahatsızlığım var.

Ağrılarım için uyuşturucu gibi haplar içerim. İlk defa yaptım ve başım yerinde değildi. Küçük çocuklarım var” dedi. 3 gün tutuklu kalacak Önündeki şahadeti değerlendiren yargıç Hazan Aksun zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalması,  yönünde emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.