istanbul manzara

İnternet Alemini İkiye Bölen; ”Parlayan Bacaklar!”
401 okunma

İnternet Alemini İkiye Bölen; ”Parlayan Bacaklar!”

ABONE OL
2 Kasım 2016 22:44
İnternet Alemini İkiye Bölen; ”Parlayan Bacaklar!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belki de öylesine, sadece can sıkıntısından çekilmiş bir bacak selfiesi internet dünyasını ikiye böldü. Tartışmanın sebebi ise fotoğraftaki optik illüzyon.

Fotoğraftaki bir ayrıntı sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Dünyada oldukça geniş yankı uyandıran tartışmanın konusuna göre; bu fotoğraftaki bacaklar parlak ve yağlı mı yoksa sadece üzerinde beyaz boya mı var?’

Tartışmanın fitilini bir twitter kullanıcısının instagramda gördüğü fotoğrafı paylaşması ateşledi. Bu paylaşım binlerce retweet ve yorum aldı.

Çok geçmeden tartışma diğer sosyal platformlarda da kendine yer buldu ve bir anda dünyanın her yerinden onbinlerce internet kullanıcısının bütün işi gücü bu bacaklar oldu.

Kullanıcıların birçoğu fotoğrafa ilk baktıklarında parlak ve yağlı bacaklar gördüklerini ancak boya olduğunu fark ettikleri an baktıkları şeyin bir daha asla zihinlerinde uyanan ilk görüntüyü vermediğini söylediler.

İşin aslı da bu zaten, fotoğraftaki ”Parlayan Bacaklar” sanat çalışması yapan bir öğrencinin bacaklarının üzerine boya sıçramış hali.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0