DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
İskele Çöplüğünde Büyük Yangın!

İskele Çöplüğünde Büyük Yangın!

ABONE OL
7 Eylül 2018 10:27
İskele Çöplüğünde Büyük Yangın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskele –Ardahan Köy yolu arasında kalan kısımda bulunan Çöplük alanda öğle saatlerinde başlayan yangın, yaklaşık beş saatlik bir müdahalenin ardından kontrol altına alınabildi.

İskele Belediyesi’ne ait İskele –Ardahan Köy yolu arasında kalan kısımda bulunan Çöplük alanda 12.30 sularında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisi ile yayılan yangını kontrol altına almak için başlayan müdahale çalışmalarına bölge itfaiyesi yanında çeşitli iş makineleri de müdahale etti.

İskele İtfaiyesi’nin çöplük alanda çıkan yangını söndürme çalışmalarına aralarında BEM Ltd’e ait zincirli şiro da bulunduğu iş makineleri de destek verdi.

Rüzgâr, patlayan şişeler ve camların da etkisi ile yayılan yangını kontrol altına alma çalışmaları yaklaşık 5 saat sürdü.

Bu arada İskele Belediyesi çöplük alanda devam etmekte olan yangına müdahale için traktör ve benzeri araç sahiplerinin yardımına ihtiyaç duyulduğunu açıklayarak yardım çağrısı yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.