istanbul manzara

istanbul manzara
İstanbul Tiyatro Festivali sona erdi

İstanbul Tiyatro Festivali sona erdi

ABONE OL
1 Aralık 2022 09:49
İstanbul Tiyatro Festivali sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

26. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında gerçekleştirilen toplam 23 tiyatro, performans ve dans gösterisinden oluşan 35 gösterim ve 6 ücretsiz yan etkinliği toplam 25 bine yakın kişi izledi.

Düzenlenen 26. İstanbul Tiyatro Festivali sona erdi. Tiyatro Yerli Yerinde sloganıyla gerçekleştirilen 26. İstanbul Tiyatro Festivali, 25 Ekim – 26 Kasım tarihleri arasında Türkiye’nin yanı sıra Fransa, İngiltere, İspanya, İtalya, Yunanistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden yapımları sundu.

Festivalde 20 yapım sahnelerde, 3 yapım ise perdeden izleyicilerle buluşurken ayrıca halka açık yan etkinlikler de düzenlendi

23 oyun sahnelendi

Festival kapsamında gerçekleştirilen toplam 23 tiyatro, performans ve dans gösterisinden oluşan 35 gösterim ve 6 ücretsiz yan etkinliği toplam 25 bine yakın kişi izledi.

İstanbul Tiyatro Festivali sona erdi #1

Yoğun ilgi gösterildi

Festivalin gösterileri %90 doluluk oranıyla gerçekleşti. İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde 10 TL’den satışa çıkan öğrenci biletleri ise saatler içinde tükendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.