DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041966-1.17806%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
İşte Manavoğlu’nun yerine düşünülen isim

İşte Manavoğlu’nun yerine düşünülen isim

ABONE OL
12 Haziran 2019 19:03
İşte Manavoğlu’nun yerine düşünülen isim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hükümet tarafından görevden alınması ya da erken emekliye ayrılması beklenen Manavoğlu’nun yerine, Hüseyin Yeşildağlı’nın atanacağı öne sürüldü.

Polis Genel Müdürlüğü’nde sular durulmuyor. Girne Polis Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen görev değişikliğinin sadece bir başlangıç adımı olduğu ve PGM içerisinde büyük taşların yerinden oynayacağı öne sürüldü.

Güvenilir kaynaklar, emekliye ayrılması için halen bir yıl süresi bulunan Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’na, erken emekliye ayrılması için ciddi bir baskı yapıldığını iddia etti.

Polis teşkilatı içerisinde büyük huzursuzluğa neden olan FETÖ soruşturması, polis içerisindeki terfiler nedeniyle yaşanan sıkıntılar, polise verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle polis teşkilatı içerisinde yaşanan huzursuzluk, ülkede yaşanan bazı suç olaylarının faili meçhul olarak kalması, ülkemizde yaşanan kriminal olayların sayısındaki ciddi artış ve son olarak Girne’de meydana gelen kuyumcu soygunu olayında soyguncuların Ercan Havalimanı’ndan ellerini kollarını sallayarak ülkeden ayrılması gibi sorunların faturası Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’na kesildi.


Güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Polis Genel Müdürü’nün değişmesi an meselesi.

Polisle ilgili ve polis içerisinde yaşanan sıkıntılar ile huzursuzluklar dün Cumhuriyet Meclisi’nin de gündemindeydi. Özellikle YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu, Polis Genel Müdürlüğü’yle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunurken, İçişleri Ayşegül Baybars’ta Arıklı ile Zaroğlu’nun konuşmalarına yanıt verdi.

EN BÜYÜK ADAY YEŞİLDAĞLI
Ülkede son dönemde giderek artan suç olaylarında polisin ciddi ihmalleri olduğu suçlamaları karşısında büyük rahatsızlık duyan hükümet yetkililerinin, Polis Genel Müdürü’nün görevinden istifa etmemesi halinde Manavoğlu’nu görevden almaya hazırlandığı da gazetemize ulaşan bilgiler arasında.

PGM koltuğunun boşalmasının ardından, Polis Genel Müdürlüğü görevi için en büyük adayın; PGM 1. Yardımcısı Barbaros Savaşçı’nın emekliye ayrılmasıyla birlikte, PGM 2. Yardımcısı Hüseyin Yeşildağlı olduğu ve Polis Genel Müdürlüğü görevine Yeşildağlı’nın atanacağı öne sürüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.