DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20731490.9095%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kablo Hırsızları Kamera Kaydına Takıldılar

Kablo Hırsızları Kamera Kaydına Takıldılar

ABONE OL
3 Nisan 2017 10:55
Kablo Hırsızları Kamera Kaydına Takıldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mart ayında Girne’de bir otelin deposuna gizlice giren F.Ş. ve K.T., isimli şahıslar, yer altı kablolarını çalarken kamera kayıtlarına takıldılar

Devrim DEMİR

Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otelin yer altı kablolarını çalarken kameralara takılan F.Ş. ve K.T., isimli şahıslar depo sorumlusunun şikayeti üzerine önceki gün tespit edilerek tutuklandı.

Mart ayında Alsancak’ta faaliyet gösteren otelin deposuna gizlice girerek, değeri 18 bin 140 TL olan yer altı kablolarını çaldıklarını itiraf eden zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, zanlıların soruşturmanın selameti açısından 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Depo sorumlusu fark etti

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Emel Bozkurt, zanlıların önceki gün tespit edilip tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Emel Bozkurt, Alsancak’ta faaliyet gösteren otelin depo sorumlusunun önceki gün yaptığı şikâyetin ardından otel kameralarını incelemeye aldıklarını söyledi.

Bozkurt, otelin kamera kayıtlarında zanlı F.Ş., ve K.T.’nin 28 Mart tarihinde depoya girerek değeri 18 bin 140 TL olan yer altı kablolarını çaldıklarını tespit ettiklerini belirtti.

Zanlıların önceki gün tespit edilip tutuklandıklarını ifade eden Bozkurt, yapılan sorgulamada gönüllü ifade verip suçlarını itiraf ettiklerini kaydetti.

“Bir anlık hevese kapıldık”   

Soruşturmayı yürüten polis memuru Emel Bozkurt, alınması gereken ifadelerin olduğunu belirterek zanlıların 3’er gün tutuklu kalmaları talebinde bulundu.

Mahkemede kendilerini avukatsız olarak savunan zanlılar, söz hakkı verilmesi üzerine işledikleri suçtan pişman olduklarını belirterek, “Bir hevese kapıldık, çok pişmanız” diyerek özür diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.